


ירקות אפויים בטחינה
אני אוהבת אוהבת ירקות אפויים, בכל הצבעים בכל המינים. זאת אחת המנות שאני יכולה לאכול ממנה עוד ועוד היא לא כבדה על הבטן והכי כיף לאכול ירקות אפויים. צריך בשר ? אני מוותרת.
4 מנות
מרכיבים:
200 ג’ דלעת
בטטה גדולה
2 גזרים
2 קישואים
2 פלפלים
2 בצלים
10 עגבניות שרי
5 – 6 כפות שמן זית
2 כפות טחינה
2 כפות סילאן
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לערבב את כל המצרכים להכניס לקוקי לחורר כמה חורים ולאפות כ 40 דקות או עד שהכל רך.
28205 צפיות 19 צפיות היום
באיזה חום התנור?
שאלה מיותרת להקפאה… סליחה
שוב שלום לך ניקי…את נהדרת מודה לך על התשובות המהירות.
המנה הזו נראת מרהיבה..יש לי כרגיל כמה שאלות:
האם לתבלן הטחינה או להשתמש בגולמית?
איזה פלפל? משנה הצבע?
אפשר להשתמש בדבש במקום סילואן?
האם אפשר להקפיא?
בתודה
הי ניקי
הכנתי את המתכון
יצא טעים מאוד!!!
האם זה נשמר טוב בהקפאה?