ירקות אפויים בטחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ירקות אפויים בטחינה

אני אוהבת אוהבת ירקות אפויים, בכל הצבעים בכל המינים. זאת אחת המנות שאני יכולה לאכול ממנה עוד ועוד היא לא כבדה על הבטן והכי כיף לאכול ירקות אפויים. צריך בשר ? אני מוותרת.

4  מנות

מרכיבים:

200 ג’ דלעת
בטטה גדולה
2 גזרים
2 קישואים
2 פלפלים
2 בצלים
10 עגבניות שרי
5 – 6 כפות שמן זית
2 כפות טחינה
2 כפות סילאן
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לערבב את כל המצרכים להכניס לקוקי  לחורר כמה חורים ולאפות כ 40 דקות או עד שהכל רך.

20647 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ירקות אפויים בטחינהירקות אפויים בטחינה

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי ב.

צהריים טובים ניקי. הכנתי בדיוק לפי המתכון. הירקות הגירו הרבה מאוד נוזלים. במה שגיתי או כיצד ניתן למנוע או למזער את הנוזלים ?

קוראת

שלום,
נראה מתכון מעולה.
האם תבנית פיירקס מכוסה יכולה להחליף את שקית הקוקי?
תודה רבה.

אושרת

ניקי חג שמח ושבת שלום
אין לי דלעת מה אפשר להוסיף כתחליף והאם מתאים להוסיף קישואים ותפוחי אדמה

טירונית במטבח

שלום, האם ניתן להשתמש בטחינה משומשום מלא? תודה רבה וגמר חתימה טובה!

שירה

היי ניקי
אינלי עגבניות שרי.
זה יהיה בסדר להשתמש ברגילות או שעדיף לוותר?

לאה

היי ניקי מתוקה,
כרגיל המתכונים שלך מככבים אצלנו בכל יום שישי לארוחת הערב, הכנתי את המתכון הזה כי קודם כל אני מאוד אוהבת לאפות בשקיות הקוקי, וירקות אפויים…בכלל,,כמובן הכפלתי כמויות ישר, יצא טעים להפליא, אוהבת שזה גם בריא, מלא ירקות והטחינה רעיון מדהים. בשבוע שעבר הכנתי את הגזר עם הבטטה עם הטחינה יצא פיצוץ גם כן.
במתכון הזה הוספתי חתיכות גדולות של כרוב ירוק גם כן, יצא ממש ממש משהו משהו.
בנוסף הכנתי גם את העוף בקוקי מתכון שלך, כמעט קבוע בכל שישי.
חביבתי, מאחלתלך סופש מקסים, לך ולמשפחתך.:):):)

חלי

בוקר אור לך
אפשר גם להוסיף תפוחי אדמה לכל החגיגה הזאת? חח
המשך יום נעים לך