אורז עם הרבה בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז עם הרבה בצל

הכי פשוט בעולם זה להכין אורז לבן. רציתי לשדרג להוסיף לו משהו טעים שיוסיף לו גם במראה. אני אספר לכם בסוד שהתוספת הזאת כל כך טעימה שהתחלתי לאכול אותה ישר מהמחבת טעימה אחרי טעימה. תכינו ולא תאמינו כמה טעים.

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן
3 כוסות מים
מעט שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח

בצלים:
בצל סגול
בצל לבן
4 בצלצלים קטנים
עירית קצוצה לעיטור
5 פטריות שמפיניון גדולות חתוכות לקוביות
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. במחבת חמה לשים את השמן, להוסיף את האורז ולהקפיץ כמה פעמים שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים מל”פ וא. מרק, להרתיח, להנמיך את האש ללהבה נמוכה ולכסות, לבשל את האורז כ18 דקות ולסגור את האש. להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, להרים את המכסה ולערבב עם מזלג.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה פעמים, לתבל.

3. להגיש בצלחת מרכזית ערמה של אורז ומעל מתערובת הבצלים ולעטר בעירית.

6468 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

בוקר טוב ניקי ,
דבר ראשון תודה רבה על האתר המדהים !! כל מה שניסיתי עד היום פשוט טעים (:
בנוסף רציתי לשאול אותך אם אני מכינה את זה עכשיו לליל שבת ,לחמם בנפרד את האורז ואת הבצל ובהגשה לחבר , נכון ?