אורז עם הרבה בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז עם הרבה בצל

הכי פשוט בעולם זה להכין אורז לבן. רציתי לשדרג להוסיף לו משהו טעים שיוסיף לו גם במראה. אני אספר לכם בסוד שהתוספת הזאת כל כך טעימה שהתחלתי לאכול אותה ישר מהמחבת טעימה אחרי טעימה. תכינו ולא תאמינו כמה טעים.

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן
3 כוסות מים
מעט שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח

בצלים:
בצל סגול
בצל לבן
4 בצלצלים קטנים
עירית קצוצה לעיטור
5 פטריות שמפיניון גדולות חתוכות לקוביות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לשים את השמן, להוסיף את האורז ולהקפיץ כמה פעמים שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים מל”פ וא. מרק, להרתיח, להנמיך את האש ללהבה נמוכה ולכסות, לבשל את האורז כ18 דקות ולסגור את האש. להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, להרים את המכסה ולערבב עם מזלג.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה פעמים, לתבל.

3. להגיש בצלחת מרכזית ערמה של אורז ומעל מתערובת הבצלים ולעטר בעירית.

4978 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

היי ניקי ידוע לך למה העמוד של עוגיות שיבולת שועל ממכרות אינו נפתח?

נירית

היי ניקי! אם אכין בלי הבצלצלים הקטנים? אין לי מושג מזה ומאיפה משיגים? מה מיוחד בהם?
תודה רבה את מדהימה שאת עונה בכלל כל הכבוד לך!

אהובה

תודה על המתכון. האם להכנת האורז משתמשים במים רותחים?
וכמה אבקת מרק לשים באורז? תודה

נחמה

ניקי שלום
אני עורכת מסיבה ל-40 איש.
יש לך טיפ בשבילי להכנת אורז לכזו כמות?
אודה לך מאד

TAMARA

בס”ד
הי ניקי,
איך יצרת את הצורה המושלמת של האורז?

רונית

הי , – הכנתי את המנה לערב חג ראשון, לא השאירו כמעט כלום בצלחת , תודה על מנה מרשימה וקלה.

ליאת

בצלצלים קטנים…. האם הכוונה לבצלצלי שאלוט?