יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני אורז מתכונים טבעוניים תוספות

אורז עם הרבה בצל

25 מרץ 2015
(Visited 19,890 times, 1 visits today)

אורז עם הרבה בצל

הכי פשוט בעולם זה להכין אורז לבן. רציתי לשדרג להוסיף לו משהו טעים שיוסיף לו גם במראה. אני אספר לכם בסוד שהתוספת הזאת כל כך טעימה שהתחלתי לאכול אותה ישר מהמחבת טעימה אחרי טעימה. תכינו ולא תאמינו כמה טעים.

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן
3 כוסות מים
מעט שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח

בצלים:
בצל סגול
בצל לבן
4 בצלצלים קטנים
עירית קצוצה לעיטור
5 פטריות שמפיניון גדולות חתוכות לקוביות
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה דפוקים מעולים

    אל תכינו זה ממכר בטירוף תזכרו שאמרתי לכם אתם לא תפסיקו לאכול וזה בסך הכל תפוחי אדמה אפויים.
    לא יודעת לומר האם זאת תוספת או בעצם אולי זה נישנוש, מה שאני כן יודעת שזה מתחסל וזה הכי חיים קלים במטבח.
    בלי לקלף בלי לחתוך לקוביות או פלחים בסך הכל בישלתי מעכתי הברשתי עם הרוטב החביב עליי והכנסתי לתנור.
    איזה קסם של מתכון התפוחי אדמה יוצאים זהובים שחומים מריחים נהדר זה מזכיר מאוד תפוחי אדמה של מדורה רק במטבח הביתי.

    3 – 4 מנות

  • פתיתים ברוטב אדום שילדים אוהבים

    מחפשים תוספת טובה לארוחת צהריים בלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון.
    הפעם הלכתי על פתיתים אני ממליצה להחזיק פתיתים באופן קבוע במזווה כל פעם שצריך להכין תוספת מהירה וזולה (חשוב!) ב 5 דקות התעסקות פתיתים זה הפתרון.
    בדרך כלל פתיתים זה לילדים אין ספק שזאת אחת התוספות שהילדים הכי אוהבים ואחת הקלות שיש,
    זה פתרון מושלם להורים עסוקים ולילדים רעבים אני חייבת להוסיף שגם אני אוהבת לאכול את הפתיתים האלה.
    הרוטב נספג בפתיתים ומנפח אותם יואוו איזה טעים! קבלו מתכון קל לפתיתים ברוטב אדום נהדר שתמיד מצליח
    והכל בסיר אחד.

    3 מנות

  • אורז אפוי עם ירקות 5 דקות הכנה ולתנור

    עזבו הכל ככה מכינים אורז, רציתי אורז עם ירקות כתומים אבל בלי טיגונים והכל אפוי בתנור וכמובן קל קל לא תאמינו כמה שזה פשוט להכנה.  לקח לי 5 – 10 דקות גג, הכנסתי הכל לתבנית ולא בישלתי שום דבר מראש וגם לא חצי בישול.
    הכנסתי לתנור חזרתי אחרי שעה ואיזה ניחוחות יצאו מהתבנית. תוספת מושלמת לארוחה יצא נהדר.
    היופי במנה הזאת זה שילוב הצבעים המהמם הלבן של האורז עם הכתום של הירקות, לא רק מתכון קל גם נראה נהדר,
    מנה משפחתית שכולם אוהבים.
    עכשיו יש לי בעיה איך אני אחזור להכין אורז על האש עכשיו ? תשמרו ישר במועדפים שלא ילך לאיבוד.

  • בטטות אפויות בדבש וסויה

    זאת הדרך הכי קלה וטעימה לאפות בטטות וזה יוצא מעולה, הן לא צריכות יותר מידי דברים בשביל לקבל טעם נהדר, חום גבוה ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו, מתכון שאי אפשר ליפול איתו וכשיש אורחים זה בכלל חגיגה.
    הן יוצאות שחומות חרוכות, נימוחות מתקתקות, מקורמלות עם נגיעות של צ'ילי מתוק רק מלקרוא את זה בא לי להכין שוב.
    מנת ירקות נטו למי שמחפש תוספת בלי לעבוד קשה.
    מתחסלות ישר מהתבנית איזה כיף שיש כאלה מתכונים טובים וקלים שבכלום עבודה נותנים תוספת נהדרת.

    5 – 6 מנות

הכנות:

1. במחבת חמה לשים את השמן, להוסיף את האורז ולהקפיץ כמה פעמים שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים מל"פ וא. מרק, להרתיח, להנמיך את האש ללהבה נמוכה ולכסות, לבשל את האורז כ18 דקות ולסגור את האש. להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, להרים את המכסה ולערבב עם מזלג.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה פעמים, לתבל.

3. להגיש בצלחת מרכזית ערמה של אורז ומעל מתערובת הבצלים ולעטר בעירית.

הרשם
עדכן
22 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות