


מוקפץ סיני
מוקפץ זאת אחלה דרך לארגן ארוחת צהריים טובה למי שעסוק ואין לו זמן להתעסק עם המטבח. יש במתכון הכל, ירקות וספגטי, מנה צמחונית שמוכנה תוך כמה דקות, משביעה טעימה ואלו מצרכים שיש בכל בית. עומד להיות טעים היום…
4 – 5 מנות
מרכיבים:
כרוב קצוץ
2 פלפלים חתוכים למקלות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסה
2 גזרים
בצל אחד חצוי ופרוס דק
שתי שיני שום
150 ג’ ספגטי / פסטה
כף סילאן
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את הכרוב כמה דקות להוסיף את הגזר אחרי שתי דקות להוסיף את הפלפלים לטגן עוד כמה דקות עד שהכל מתחיל להתרכך להוסיף את הבצל והשום ולטגן עוד כמה דקות.
2. להוסיף את שאר המצרכים.
3. להכין את הספגטי ולהוסיף לירקות, דקה שתיים ולהוריד מהאש.
35022 צפיות 1 צפיות היום
ניקי.
תודה רבה לך ממש הצלת אותי.
לאחרונה בכיתה של הבן שלי התחילו לאכול מנה חמה כל צהריים ואני נגד האוכל הזה.
אז פשוט חיפשתי מתכון שהכי דומה למנה חמה שהוא אוהב והכנתי לו בדיוק את המתכון הזה רק עם ירקות שהוא אוהב
אין לי מילים להודות לך
היי ניקי יקרהאפשר זוקיני במקום הפטריות? זה מה שיש לי במקרר….ועוד שאלה: את הבצל לקצוץ או לחתוך עיגולים?
ניקי רציתי להגיד לך תודה! אני לא נכנסת כל כך למטבח אבל כשאני כן נכנסת הכל יוצא מעולה.. אין פיספוסים 🙂 אני כבר מתחילה לחשוב שיש לי עתיד אז תודה תודה תודה! והמוקפץ יצא טעים מאוד