מוקפץ סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוקפץ סיני

מוקפץ זאת אחלה דרך לארגן ארוחת צהריים טובה למי שעסוק ואין לו זמן להתעסק עם המטבח. יש במתכון הכל, ירקות וספגטי, מנה צמחונית שמוכנה תוך כמה דקות, משביעה טעימה ואלו מצרכים שיש בכל בית. עומד להיות טעים היום…

4 – 5 מנות

מרכיבים:

כרוב קצוץ
2 פלפלים חתוכים למקלות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסה
2 גזרים
בצל אחד חצוי ופרוס דק
שתי שיני שום
150 ג’ ספגטי / פסטה
כף סילאן
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הכרוב כמה דקות להוסיף את הגזר אחרי שתי דקות להוסיף את הפלפלים לטגן עוד כמה דקות עד שהכל מתחיל להתרכך להוסיף את הבצל והשום ולטגן עוד כמה דקות.

2. להוסיף את שאר המצרכים.

3. להכין את הספגטי ולהוסיף לירקות, דקה שתיים ולהוריד מהאש.

30410 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוקפץ סינימוקפץ סיני

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה פ

ניקי.
תודה רבה לך ממש הצלת אותי.
לאחרונה בכיתה של הבן שלי התחילו לאכול מנה חמה כל צהריים ואני נגד האוכל הזה.
אז פשוט חיפשתי מתכון שהכי דומה למנה חמה שהוא אוהב והכנתי לו בדיוק את המתכון הזה רק עם ירקות שהוא אוהב
אין לי מילים להודות לך

Shelly

היי ניקי יקרהאפשר זוקיני במקום הפטריות? זה מה שיש לי במקרר….ועוד שאלה: את הבצל לקצוץ או לחתוך עיגולים?

יפעת

ניקי רציתי להגיד לך תודה! אני לא נכנסת כל כך למטבח אבל כשאני כן נכנסת הכל יוצא מעולה.. אין פיספוסים 🙂 אני כבר מתחילה לחשוב שיש לי עתיד אז תודה תודה תודה! והמוקפץ יצא טעים מאוד