תפודים קטנים אפויים
תפודים קטנים אפויים, תוספת קלה פשוטה וטעימה, אפילו לא צריך לקלף את התפוחי אדמה שתבינו כמה שהיא קלה להכנה. התפוחי אדמה יוצאים רכים ומתחסלים מהר.
4 מנות
מרכיבים:
2 שקיקי תפוחי אדמה קטנים
שמן קנולה
מלח גס
מלח
הכנות:
1. לשטוף טוב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף. לפרוס לפרוסות דקות.
2. לחלוט את תפוחי האדמה כ 5 דקות במים מומלחים ולסנן.
3. לחמם תנור ל 200 מעלות.
4. לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת, להזליף שמן בנדיבות, להמליח ומעל לפזר קצת מלח גס.
5. לאפות כ35 דקות, התפוחי אדמה רכים ומזהיבים.