תפודים קטנים אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפודים קטנים אפויים

תפודים קטנים אפויים

תפודים קטנים אפויים, תוספת קלה פשוטה וטעימה, אפילו לא צריך לקלף את התפוחי אדמה שתבינו כמה שהיא קלה להכנה. התפוחי אדמה יוצאים רכים ומתחסלים מהר.

4 מנות

מרכיבים:

2 שקיקי תפוחי אדמה קטנים
שמן קנולה
מלח גס
מלח

הכנות:

1. לשטוף טוב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף. לפרוס לפרוסות דקות.

2. לחלוט את תפוחי האדמה כ 5 דקות במים מומלחים ולסנן.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות.

4. לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת, להזליף שמן בנדיבות, להמליח ומעל לפזר קצת מלח גס.

5. לאפות כ35 דקות, התפוחי אדמה רכים ומזהיבים.

5567 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפודים קטנים אפויים

תפודים קטנים אפויים

תפודים קטנים אפויים

תגובות

  הרשם  
עדכן