כרובית ברוטב פיקנטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית ברוטב פיקנטי

כרובית ברוטב פיקנטי

אני אוהבת להכין דברים עם כרובית זה אחד הירקות הכי חביבים עליי אני עושה עם הכרובית המון דברים, אני ממליצה לרשום בחיפוש כרובית ותראו מה עולה לכם. למתכון הוספתי חריף שיתן איזה טעם מעניין בפה שמרתי שהכרובית תישאר פריכה והיא ספגה את הרוטב בצורה נהדרת.
אחד המתכונים שבאמת כיף לאכול ההכנה קלה והוא קלאסי לכל ארוחה.

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
בצל
3 שיני שום
פלפל חריף
כפית שטוחה קמח
2 עגבניות
כוס וחצי מים
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. למלא סיר במים ולהרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים קטנים להוסיף למים ולבשל 2 – 3 דקות ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, את השום לחתוך לחצי, מי שמעדיף פחות מורגש שיקצוץ את השום, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב קלות להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות (תהנו מהריח)

3. להוסיף את הקמח לבצל ולערבב עד שהקמח נמס, לקצוץ את העגבניות ואת הפלפל ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים, לבשל 10 דקות ולהוסיף את הכרובית, יש מצב שתצטרכו להוסיף קצת מים אם הפרחים לא יהיו בתוך הרוטב.

4. לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, הכרובית לא חייבת להיות רכה לגמרי שתישאר קצת פריכות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש, אפשר להשתמש בכרובית קפואה כ 500 ג’, אני אישית מעדיפה כרובית טרייה התוצאה יותר טובה, ניתן להכין בלי הפלפל החריף.

14174 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית ברוטב פיקנטיכרובית ברוטב פיקנטיכרובית ברוטב פיקנטי

גולשים מכינים וממליצים:

ציפי : “כשהחלטתי לנסות את המתכון לא חשבתי שיהיה עד כדי כך טעים. ממש תוספת מופלאה שכולם אהבו. תודה!”


16
תגובות

  הרשם  
עדכן
נורית גבע

צריך לשים מראש את המים? (כוס וחצי)