


תפוחי עץ עם פטריות בדבש
תפוחי עץ עם פטריות בדבש, יש ארוחה בלי אורז לבן ? אצלי אין דבר כזה לא משנה מה אני מכינה אורז לבן יהיה.
כשאני רוצה משהו ליד האורז איזה תוספת שהולכת נפלא ונותנת הרגשה חגיגית אני מכינה..
מרכיבים:
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
חבילת פטריות שמפיניוןחתוכה גס
כוס וחצי יין תירוש
כף דבש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. במחבת חמה להקפיץ את הפטריות, להוסיף את תפוחי העץ ולהקפיץ דקה שתיים, להוסיף את התירוש, דבש ותבלינים.
2. להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית ולבשל כ10 – 15 דקות, לבדוק טעמים.
*נפלא עם אורז לבן.
12144 צפיות 6 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
יהודית : ” מדהים כמו שאר המתכונים שלך. את המנטורית אצלי במטבח. תודה לך על כל הטוב הזה. שנה טובה.”
ניקי שבוע טוב ושנה טובה,
אשמח להתייעצות קטנה, מה יותר מתאים/טעים לא. החג. .
אורז עם התוספת הזאת או אורז עם דלעת ופיסטוקים?
תודה,
קרן
שנה טובה לך ולכל משפחתך ,,,,
האם אפשר להקפיא את התבשיל ? לכמה זמן ?
היי ניקי. כיף לטייל באתר שלך ולשאוב רעיונות!
האם אפשר להמיר את המנה לקינוח? יחד עם מה?
ניקי, שלום.
האם חייבים תירוש או כל מיץ ענבים אחר ? ובנוסף: פשוט לפזר את זה על האורז או להניח בנפרד לידו ?