בורגול עם חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורגול עם חצילים ועגבניות

פינת ביקשתם קיבלתם: מתכונים עם בורגול (תמיד טוב שיש במזווה)

מרכיבים:

בצל קטן קצוץ
חציל קטן חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חצי כוס בורגול עבה
מים לפי הצורך
100 ג’ רסק עגבניות
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את החציל ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את העגבניות ולבשל כשתי דקות, לכסות הכל במים להוסיף רסק, סוכר ותבלינים ולבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הבורגול, לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים  להמשיך לבשל תוך כדי עירבוב, מידי פעם להוסיף מעט מים לפי מידת הצורך לבשל בסביבות 20 דקות, או עד שהבורגול רך.

5490 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בת שבע : “יצא טעים טעים התחסל ישירות מהסיר”

רונית : “מתכון מנצח, כמה פשוט ככה טעים. כיף של גיוון”


63
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

הי ניקי, אם מכפילים – להכפיל הכל?
תודה!

מזל

טעים טעים טעים, רוצה לנסות להכין עם קישואים, צריך לטגן קודם כמו החציל?

1 3 4 5