בורגול עם חצילים ועגבניות
פינת ביקשתם קיבלתם: מתכונים עם בורגול (תמיד טוב שיש במזווה)
מרכיבים:
בצל קטן קצוץ
חציל קטן חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חצי כוס בורגול עבה
מים לפי הצורך
100 ג' רסק עגבניות
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את החציל ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את העגבניות ולבשל כשתי דקות, לכסות הכל במים להוסיף רסק, סוכר ותבלינים ולבשל עד שהכל רך.
2. להוסיף את הבורגול, לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים להמשיך לבשל תוך כדי עירבוב, מידי פעם להוסיף מעט מים לפי מידת הצורך לבשל בסביבות 20 דקות, או עד שהבורגול רך.
גולשים מכינים וממליצים:
בת שבע : "יצא טעים טעים התחסל ישירות מהסיר"
רונית : "מתכון מנצח, כמה פשוט ככה טעים. כיף של גיוון"