מוקפץ צימחוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוקפץ צימחוני

פעם מאוד אהבתי לאכול את המנה הזאת במסעדות או לפחות משהו בסיגנון, מאז גיליתי שאפשר להכין אותה בבית.

מרכיבים:

250 ג’ נודלס
בצל חצוי ופרוס
כרוב קטן קצוץ
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה לרבעים
כפית סויה
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הכרוב ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך להקפיץ  אחרי כמה דקות להוסיף את הפטריות, להקפיץ עוד כמה דקות ולתבל.

2. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל לבדוק טעמים

4927 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
יהודית

היי ניקי מה שלומך? האם

אפשר להכין עם פסטה והאם צריך לבשל אותה בנפרד? תודה ושבת שלום

נעמי

היי ניקי
האים אפשר רוטב צילי חריף במקום מתוק? ולוותר על הסויה?