מוקפץ צימחוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוקפץ צימחוני

פעם מאוד אהבתי לאכול את המנה הזאת במסעדות או לפחות משהו בסיגנון, מאז גיליתי שאפשר להכין אותה בבית.

מרכיבים:

250 ג’ נודלס
בצל חצוי ופרוס
כרוב קטן קצוץ
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה לרבעים
כפית סויה
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הכרוב ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך להקפיץ  אחרי כמה דקות להוסיף את הפטריות, להקפיץ עוד כמה דקות ולתבל.

2. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל לבדוק טעמים

8337 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה

ניקי שלום

רציתי לשאול האם יש לך מתכון לטורטיה?

חגי

נהנה מהמתכונים (בוחר ושומר לי). נהנה לקרוא (ולראות).
יש מתכונים שמוסיפים חומץ.
איזה חומץ?
תודה רבה.

תמר

היי ניקי,
המתכונים שלך נראים ממש טוב. אבל למה להוסיף פה א.מרק? זה מיותר ולא בריא.

טלי

הי ניקי!

מה אפשר במקום צ’ילי מתוק? (נגמר לי) ושהטעם לא ייפגם?

לילה טוב
ותודה,

טלי

בני

היי ניקי

אפשר לוותר על רוטב צילה מתוק

אפשרלהוסיף גם גזר

שם

צהריים טובים ניקי, עם איזה אטריות נודלס את מכינה ומה הכמות??? תודה דנה

שם

נשמע יאמי.. אני אנסה
תודה =)