מוקפץ צימחוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוקפץ צימחוני

פעם מאוד אהבתי לאכול את המנה הזאת במסעדות או לפחות משהו בסיגנון, מאז גיליתי שאפשר להכין אותה בבית.

מרכיבים:

250 ג’ נודלס
בצל חצוי ופרוס
כרוב קטן קצוץ
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה לרבעים
כפית סויה
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הכרוב ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך להקפיץ  אחרי כמה דקות להוסיף את הפטריות, להקפיץ עוד כמה דקות ולתבל.

2. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל לבדוק טעמים

8338 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
אריאלה

היי ניקי,
ראשית תודה בזכותך הפכתי לבשלנית . חשבו שאני מקרה אבוד 😉
אני מעוניינת להכין את המוקפץ הזה אבל בעלי ךא בעניין שך צמחוני.
יש לי בשר מס’5 . האם הוא מתאים???
צריך להוסיף או לחילופין לשנות כמויות
תודה לך מראש..

קרן

היי ניקי
מעולם לא הגבתי אבל זו הזדמנות מצויינת לומר לך תודה על האתר. את מגוונת לי את המטבח בצורה כייפית. מתכון מעולה.!!!

כרמית

היי ניקי

אם אני רוצה להוסיף נתחי פרגיות אפשרי? לטגן קודם ולהוסיף?
תודה

יפית

קודם כל- אין עוד אתר כזה!!
מה עושים כשיוצא לא מספיק רטוב? לכפיל כמויות של הרוטב? להוסיף נוזלים?

אבישג

היי ניקי מה שלומך? אני ומשפחתי נהנים כל פעם מהמתכונים המדהימים שלך
רציתי לשאול הם יש תחליף לסויה? הילד שלי רגיש לפולים.. ורשום על האריזה “פולי סויה”- לא רוצה לקחת סיכון.. אם אפשר תשובה מהירה כדי שאבשל לפני שהם חוזרים מהגן..

גל

היי ניקי,

אני משתמשת המון באתר.
ובתמונה אני רואה חתיכות ירוקות, מה זה ?
בצל ירוק או שאת מוסיפה לפני הגשה משהו ?

תודה גל

ru,/

– כרוב סגול, הולך?
-מה הכונה להקפיץ? את מתכוונת כאילו לטגן? אז מה ההבדל? תודה רבה רבה!:)