אורז פפריקש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז פפריקש

אורז פפריקש,  לא תמיד אני רוצה להכין בשר, אז התבשיל הזה מגיע משביע וטעים ירקות ואורז יחד בתבשיל אחד גדול וטעים  לפעמים אפילו הבשר מיותר..

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן יסמין
בצל בינוני קצוץ
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
3 כוסות מים
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את העגבניות ולטגן עד שהכל רך ולתבל.

2. להוסיף את המים, פטרוזיליה ואורז להרתיח ולהנמיך את האש לכסות ולבשל כ 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

20112 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אורז פפריקש,

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

מישמיש (לא רשום) | 23.11.2011 – 19:41
תודה ניקי, הכנתי הערב ויצא מצויין!

שם

מלכה.כ (לא רשום) | 23.11.2011 – 23:30
תודה רבה.תבורכי.פעם ראשונה שקיבלתי את המייל. פשוט התאהבתי.כל כך ידידותי.נראה לי שהביטחון שלי במטבח יעלה.שבת שלום.

שם

גליתוש25 (לא רשום) | 24.11.2011 – 21:23
וואו ניקי! כל כך פשוט וכל כך טעים! מומלץ בחום

שם

סיגל מזרחי (לא רשום) | 25.11.2011 – 12:42
ניקי יקרה
מאז שנחשפתי לאתר שלך, נגמר כאב הראש – מה לבשל היום ?!?!?
המתכונים פשוטים, קלים, בגובה העיניים ותמיד יוצאים מעולה !!!
תודה רבה והמשיכי בדרכך הטובה
שבת שלום 🙂

שם

אפרת י (לא רשום) | 28.11.2011 – 01:07
ניקי שלום,

הילדים שלי מוסרים לך תודה רבה. כל דבר חדש שאני מכינה הם שואלים אם זה של ניקי.
המתכונים כל כך לא פלצניים, בגובה העיניים והכי חשוב טעימים ולא מסובכים להכנה.
תודה.

שני

שני א. (לא רשום) | 19.01.2012 – 17:59
היי ניקי,
רציתי לעדכן שהיום הכנתי ויצא מ-ע-ו-ל-ה.
טיפ קטן (עדיף לקלף את העגבניות).
תודה רבה על אתר נפלא וסופ”ש נעים.

שם

שלום ניקי, אם מכינים את המתכון עם אורז פרסי צריך לשנות את כמות המים ?