אורז פפריקש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז פפריקש

אורז פפריקש,  לא תמיד אני רוצה להכין בשר, אז התבשיל הזה מגיע משביע וטעים ירקות ואורז יחד בתבשיל אחד גדול וטעים  לפעמים אפילו הבשר מיותר..

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן יסמין
בצל בינוני קצוץ
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
3 כוסות מים
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את העגבניות ולטגן עד שהכל רך ולתבל.

2. להוסיף את המים, פטרוזיליה ואורז להרתיח ולהנמיך את האש לכסות ולבשל כ 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

23311 צפיות 41 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אורז פפריקש,

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
מ

מה גודל של פילפלים?תודה
למה לא הכל חצי -מישהי שאלה לגבי חצי כמות אורז?..

שם*

היי ניקי..אז קודם כל תודה לך על שאת משתפת אותנו ונותנת לנו לקחת חלק במטבח שלך!! רציתי לשאול בבקשה על כמות מלח, אבקת מרק סוכר..כמה לשים מכל תבלין?

פורטונה

היי ניקי!
אם אני עושה כוס אורז אחת,כיצד לשנות את שאר המתכון?
יש לך יום מעולה!

שירה

אני מכינה את אותו הדבר עם בורגול , גם יוצא מאוד טעיםםם!!

צליל

היי ניקי,
האם ניתן להכין עם אורז מלא?

תודה!

לימור

אם מכינים את האורז בצהרים, יהיה ניתן להגיש אותו גם בערב או שהוא כבר יהיה מיובש?

מעיין

היי ניקי, התכוונתי להכין את המתכון ושכחתי לקנות פלפלים, את חושבת שהוא יהיה טעים גם בלי? כדאי להחליף אותם במשהו (למשל יותר עגבניות?)