אורז פפריקש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז פפריקש

אורז פפריקש,  לא תמיד אני רוצה להכין בשר, אז התבשיל הזה מגיע משביע וטעים ירקות ואורז יחד בתבשיל אחד גדול וטעים  לפעמים אפילו הבשר מיותר..

מרכיבים:

2 כוסות אורז לבן יסמין
בצל בינוני קצוץ
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
3 כוסות מים
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן עד שהם מתרככים, להוסיף את העגבניות ולטגן עד שהכל רך ולתבל.

2. להוסיף את המים, פטרוזיליה ואורז להרתיח ולהנמיך את האש לכסות ולבשל כ 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

20139 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אורז פפריקש,

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי
עד כמה משמעותי פה סוג האורז?

גבר במטבח

הי ניקי, שבת שלום.
חיפשתי ולא הצלחתי למצוא אצלך מתכון שדומה לתביט העיראקי. הכוונה שלי לאורז דחוס ומתובל כזה, מעט מתקתק, בקיצור תביט או טבית או איך שזה נקרא. תוכלי לכוון אותי?

לאה

הי, ניקי רוב תודות לך על האתר המדהים!
בזכות המתכונים שלך התאהבתי במטבח
וכל פעם שאני רואה כאן מתכון חדש, אני רוצה לבצע אותו באותו רגע.
פשוט מדהים וטעים, בני המשפחה מאד מאד אוהבים! ולך, תודות שולחים.
אשמח לדעת ממך האם מאכל זה נשמר טוב במקפיא?
ובכלל האם תבשילים של אורז טובים בהקפאה?
תודה לך על מענה

מכורה לאתר

היי ניקי
רציתי לשאול אם מותר להחליף את הפלפלים בגמבה ?

לין

המתכונים שלך פשוט מהממים!
רציתי לשאול האם ניתן להשתמש באורז פרסי במתכון הזה?

dorit82

יצא ממש טעים! תודה רבה
אפילו אמא שלי שמומחית באורז אמרה שיצא לי ממש טעים!

ש

היי נ יקי,

האם את משתמשת בפפריקה מרוקאית בתבשיל הזה?

תודה,
ש