יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים טבעוניים תוספות

פתיתים ועשבי תיבול

22 יוני 2012
(Visited 1,800 times, 1 visits today)
פתיתים ועשבי תיבול

פתיתים ועשבי תיבול

פתיתים ועשבי תיבול, המתכון האחרון לפתיתים שהעלתי ניהיה להיט ! הנה עוד מתכון קל לפתיתים שאני מכינה. כיף של מתכון קל וטעים.

מרכיבים:

2 כוסות פתיתים
בצל קצוץ דק
2 כפיות פטרוזיליה מיובשת
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
עירית קצוצה
פלפל שחור טחון
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. להכין את הפתיתים לפי ההוראות שעל השקית. בינתיים לצקת שמן זית למחבת חמה שיכסה את כל התחתית, להוסיף את הבצל ולהזהיב, להוסיף את עשבי התיבול לתבל ולהוריד מהאש.

2. להוסיף לפתיתים, לערבב ולעטר בעירית.

הרשם
עדכן
22 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי יש אפשרות לטגן את הבצל עם הפתיתים ולהוסיף את העשבי תיבול כתבלינים לפתיתים ולבשל ביחד?

הי ניקי יקרה!
מתאים להוסיף פטריות?
תודה מראש☺

יש גם אטריות בתמונה?

היי ניקי
זה 2 כוסות פתיתים אחרי בישול או לפני?

הי ניקי , עשיתי ויצא נהדר , תודה רבה .

הי ניקי אחלה אתר שבעולם אני שמחה שגיליתי אותו…
רק רציתי לשאול לגבי הפתיתים צריך לשים מים רותחים או מהברז?

הי ניקי,
הכנתי בערב כתוספת לחזה עוף, יצא מעולה.
תודה