תבשיל קינואה ועדשים
אין כמו קינואה כתוספת לארוחה אני בעד להתחיל לאכול בריא להוריד את כמויות האורז והפסטות למינהן ולהתחיל להכניס קינואה לארוחות באופן קבוע, היא פצצת בריאות אמיתית עם המון חלבון (עושר של חלבון).
מתכון זריז חם וטעים זאת בעצם התוספת המושלמת לארוחה ומה הטריק של הקינואה כדי שלא תצא מרירה ? להשרות אותה עם שפע של מים. בריאות בכל ביס זה משפט שנכתב על הקינואה והפעם עם עדשים.
3 מנות
מרכיבים:
3/4 כוס קינואה
חצי כוס עדשים אדומות
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
כף רסק עגבניות
2 כוסות מים רותחים
תבלינים:
כפית פפריקה מרוקאית
1/2 כפית כמון
כפית שטוחה סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להשרות את הקינואה עם שפע של מים 30 דקות ולסנן.
2. לחמם סיר קטן / מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה קלה להוסיף קינואה, עדשים, רסק, מים ותבלינים.
3. להרתיח לכסות לבשל כ 25 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
גולשים מכינים וממליצים:
עדינה : אחחחחח תענוג.כ"כ טעים.לקחת 2 מוצרים שלא היו לנו אף פעם מוצלחים ועשית מהם תבשיל מוצלח.תודה רבה .(הבישול אצלי לקח חצי שעה)
קרן נבון : הורס, כל כך טעים שבא לבכות.. הכנתי אתמול ואני בטוח אכין שוב ושוב
שם : הי ניקי, המתכון מעולה!!!תודה ושנה טובה מיקה
אור: מנה מעולה ניקי !!!
עדי בר : "גם הערב אני מכינה את המתכון, וזו לפחות הפעם העשירית.. אחד המתכונים השווים, כל פעם שאני רעבה ובא לי משהו גם טעים ומנחם וגם בריא.. מה גם שבעלי מטורף על זה ברמות! אין מילים להודות"
שירז : "אני מאוד אוהבת קינואה אבל,
המתכון הזה במילה אחת = אליפות !!!
תודה מכל הלב ♥"
טל : "מדהים! כל פעם מחדש! תודה רבה :)"