יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לשמירת המשקל מתכונים לתשעה באב תוספות

תבשיל קינואה ועדשים

22 יוני 2012
(Visited 92,163 times, 13 visits today)
תבשיל קינואה ועדשים

תבשיל קינואה ועדשים

תוספת עשירה עם דברים טובים, עדשים עם קינואה יוצא בריא וטעים מאוד. מתאים לכל ארוחה.

מרכיבים:

3/4 כוס קינואה
חצי כוס עדשים אדומים
בצל בינוני חתוך לקוביות
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
1/3 כפית כמון
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במים ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים רותחים להרתיח ולהנמיך את האש.

3. לבשל עד שרוב המים מתאדים בסביבות 30 דקות או עד שהכל רך.

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : אחחחחח תענוג.כ"כ טעים.לקחת 2 מוצרים שלא היו לנו אף פעם מוצלחים ועשית מהם תבשיל מוצלח.תודה רבה .(הבישול אצלי לקח חצי שעה)

קרן נבון : הורס, כל כך טעים שבא לבכות.. הכנתי אתמול ואני בטוח אכין שוב ושוב

שם : הי ניקי, המתכון מעולה!!!תודה ושנה טובה מיקה

אור: מנה מעולה ניקי !!!

עדי בר : "גם הערב אני מכינה את המתכון, וזו לפחות הפעם העשירית.. אחד המתכונים השווים, כל פעם שאני רעבה ובא לי משהו גם טעים ומנחם וגם בריא.. מה גם שבעלי מטורף על זה ברמות! אין מילים להודות"

שירז : "אני מאוד אוהבת קינואה אבל,
המתכון הזה במילה אחת = אליפות !!!
תודה מכל הלב ♥"

טל : "מדהים! כל פעם מחדש! תודה רבה :)"

הרשם
עדכן
252 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן