תבשיל קינואה ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קינואה ועדשים

תבשיל קינואה ועדשים

תוספת עשירה עם דברים טובים, עדשים עם קינואה יוצא בריא וטעים מאוד. מתאים לכל ארוחה.

מרכיבים:

3/4 כוס קינואה
חצי כוס עדשים אדומים
בצל בינוני חתוך לקוביות
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
1/3 כפית כמון
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במים ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים רותחים להרתיח ולהנמיך את האש.

3. לבשל עד שרוב המים מתאדים בסביבות 30 דקות או עד שהכל רך.

71655 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : אחחחחח תענוג.כ”כ טעים.לקחת 2 מוצרים שלא היו לנו אף פעם מוצלחים ועשית מהם תבשיל מוצלח.תודה רבה .(הבישול אצלי לקח חצי שעה)

קרן נבון : הורס, כל כך טעים שבא לבכות.. הכנתי אתמול ואני בטוח אכין שוב ושוב

שם : הי ניקי, המתכון מעולה!!!תודה ושנה טובה מיקה

אור: מנה מעולה ניקי !!!

עדי בר : “גם הערב אני מכינה את המתכון, וזו לפחות הפעם העשירית.. אחד המתכונים השווים, כל פעם שאני רעבה ובא לי משהו גם טעים ומנחם וגם בריא.. מה גם שבעלי מטורף על זה ברמות! אין מילים להודות”

שירז : “אני מאוד אוהבת קינואה אבל,
המתכון הזה במילה אחת = אליפות !!!
תודה מכל הלב ♥”

טל : “מדהים! כל פעם מחדש! תודה רבה :)”

218
תגובות

  הרשם  
עדכן
נורית

הי, אפשר להשתמש בעדשים ירוקים?

אביטל

היי שאלה קצת טיפשית אבל אפשרי לבשל בסיר שטוח ורחב או סיר עמוק? וצריך לכסות את הסיר כמו באורז?
תודה רבה

מינדי

צריך לכסות בזמן הבישול?

אורטל

היי
רציתי לשאול האם התבשיל טוב גם ביום למחרת ההכנה?
הוא לא דביק ?
תודה.

נעמה

היי ניקי, באופן כללי אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך!! אני עושה עכשיו דיאטה מיוחדת וממש בא לי לנסות את המתכון הזה אבל אסור לי לאכול רסק עגבניות וסוכר. יש לך המלצות במה אני יכולה להחליף אותם?

מירב

היי ניקי, שאלה קטנה, צריך להשרות את העדשים גם?

תודה והמשך יום מקסים

גלי

היי ניקי
האם את יודעת כמה זמן אפשר לשמור קינואה במקרר?
קנינו לפני דיי הרבה זמן והקינואה הועברה לצנצנת כך שאין תאריך תפוגה…