תבשיל קינואה ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קינואה ועדשים

תבשיל קינואה ועדשים

תוספת עשירה עם דברים טובים, עדשים עם קינואה יוצא בריא וטעים מאוד. מתאים לכל ארוחה.

מרכיבים:

3/4 כוס קינואה
חצי כוס עדשים אדומים
בצל בינוני חתוך לקוביות
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
1/3 כפית כמון
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במים ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים רותחים להרתיח ולהנמיך את האש.

3. לבשל עד שרוב המים מתאדים בסביבות 30 דקות או עד שהכל רך.

68849 צפיות 83 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : אחחחחח תענוג.כ”כ טעים.לקחת 2 מוצרים שלא היו לנו אף פעם מוצלחים ועשית מהם תבשיל מוצלח.תודה רבה .(הבישול אצלי לקח חצי שעה)

קרן נבון : הורס, כל כך טעים שבא לבכות.. הכנתי אתמול ואני בטוח אכין שוב ושוב

שם : הי ניקי, המתכון מעולה!!!תודה ושנה טובה מיקה

אור: מנה מעולה ניקי !!!

עדי בר : “גם הערב אני מכינה את המתכון, וזו לפחות הפעם העשירית.. אחד המתכונים השווים, כל פעם שאני רעבה ובא לי משהו גם טעים ומנחם וגם בריא.. מה גם שבעלי מטורף על זה ברמות! אין מילים להודות”

שירז : “אני מאוד אוהבת קינואה אבל,
המתכון הזה במילה אחת = אליפות !!!
תודה מכל הלב ♥”

טל : “מדהים! כל פעם מחדש! תודה רבה :)”

215
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

בוקר טוב למלכת המטבח, האשה שבזכותה החיים קלים וטעימים והילדים מבסוטים 🙂
ולשאלה, גיליתי שנגמרו העדשים…
האם כדאי וכיצד ניתן להתאים את המתכון לכזה בלי עדשים?
תודה רבה.

רבקה

ניקי בוקר טוב
יצא מעולה והילדים מאוד אהבו!!
תודה 🙂

תמר

הי ניקי, תוכלי לומר לי כיצד מבשלים קינואה בלי קשר למתכון הזה? כמה מים מוסיפים לכוס קינואה? כמה זמן מבשלים? להשרות קודם?

רחל

הקינואה התרככה הרבה לפני העדשים אולי כדאי לבשל לחוד את העדשים ולערבב בסוף?תודה רבה

שיר

תודה רבה על המתכונים הטעימים. אני נהנית כול פעם לנסות מתכון חדש..
יש לי שאלה לגבי התבשיל: האם הסיר צריך להיות מכוסה בזמן הבישול?

חירות

כמה גרם זה רסק עגבניות קטן?

תודה

ריטה

הכנתי את המתכון הזה! האמת הייתי סקפטית, עד שהוא היה מוכן….אבל זה מעולה, פשוט,קליל וממש טעים!!! את אלופה!!