תבשיל קינואה ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קינואה ועדשים

תבשיל קינואה ועדשים

תוספת עשירה עם דברים טובים, עדשים עם קינואה יוצא בריא וטעים מאוד. מתאים לכל ארוחה.

מרכיבים:

3/4 כוס קינואה
חצי כוס עדשים אדומים
בצל בינוני חתוך לקוביות
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
1/3 כפית כמון
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה במים ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים רותחים להרתיח ולהנמיך את האש.

3. לבשל עד שרוב המים מתאדים בסביבות 30 דקות או עד שהכל רך.

71656 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : אחחחחח תענוג.כ”כ טעים.לקחת 2 מוצרים שלא היו לנו אף פעם מוצלחים ועשית מהם תבשיל מוצלח.תודה רבה .(הבישול אצלי לקח חצי שעה)

קרן נבון : הורס, כל כך טעים שבא לבכות.. הכנתי אתמול ואני בטוח אכין שוב ושוב

שם : הי ניקי, המתכון מעולה!!!תודה ושנה טובה מיקה

אור: מנה מעולה ניקי !!!

עדי בר : “גם הערב אני מכינה את המתכון, וזו לפחות הפעם העשירית.. אחד המתכונים השווים, כל פעם שאני רעבה ובא לי משהו גם טעים ומנחם וגם בריא.. מה גם שבעלי מטורף על זה ברמות! אין מילים להודות”

שירז : “אני מאוד אוהבת קינואה אבל,
המתכון הזה במילה אחת = אליפות !!!
תודה מכל הלב ♥”

טל : “מדהים! כל פעם מחדש! תודה רבה :)”

218
תגובות

  הרשם  
עדכן
רננה

היי ניקי
הכנתי את התבשיל וזה לא התרכך מספיק- אולי כי השריתי בטעות יותר מדי את הקינואה?
אז התחלתי להתבאס ואז החלטתי לכסות את התבשיל לקצת זמן אחרי שכיביתי את האש- וכמו קסם- זה התרכך 🙂
אז תודה ושבת שלום

אביטל

לאחר שטיגנתי את הבצל אני אמורה להוסיף עליו מים רתוחים ואת כל שאר המצרכים??

ניקול

לא כתוב במתכון כמה אבקת מרק יש להוסיף!

רוית

אפשר לוותר על העגבניה?
(לא על הרסק)

מ

היי ניקי!
לצערי לא בדקתי באתר שלך לפני בישול קינואה..
והקינואה התבשלה יותר מידי. עכשיו נכנסתי לאתר
לחפש רעיונות איך להציל אותה. אני מעדיפה משהו אחר
מקציצות כיון שכבר הכנתי את לביבות האורז המופלאות שלך!
לא יודעת מה היינו אוכלים בלעדיך…
תודה

אמא של טלי

היי ניקי
נראה לך שיתאים פה בורגול במקום הקינואה?
תודה 🙂

ערבה

הי ניקי,
אפשר גם עם עדשים כתומות?