כרובית אפויה ברוטב צ'ילי מתוק
פשטות זאת המילה המרכזית והחשובה זה כמעט נטו כרובית פעם הייתי מטגנת מזמן עברתי לאפייה בריא טעים ומזין ומבחינת אנשים עסוקים אין כמעט התעסקות זה מה שיפה במתכון הוא זריז ואני נותנת לתנור לעשות את שלו.
בימים הארוכים שעוברים עלינו ימי עבודה ילדים בית ספר וגנים מתכונים בסיסיים פשוטים זה כל העניין, אני לא רוצה להיות שעות במטבח כמה שפחות זמן אבל תוצאה נהדרת כרובית אפויה זה מעדן.
3 מנות
מרכיבים:
כרובית גדולה (שלא יגמר מהר)
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לפרק את הכרובית לפרחים ללא הגזע לבשל כ 7 – 8 דקות לסנן לתת לכל הנוזלים לצאת.
2. לחמם תנור ל 190 מעלות לסדר את פרחי הכרובית בתבנית להזליף שמן ולהמליח.
3. לאפות כ 45 דקות הכרובית מזהיבה להוציא ולהזליף את הרוטב צ'ילי מתוק.
For the recipe in English:
Cauliflower in sweet chili sauce
גולשים מכינים וממליצים:
שלי : "פשוט נפלא!! מומלץ בחום"