תפוחי אדמה בדבש ויין אדום
תפוחי אדמה בדבש ויין אדום, אני אוהבת "לשחק" עם תפוחי אדמה במטבח, אפשר להכין מהם כל כך הרבה דברים בצורות שונות. מנה שמאוד אוהבים אצלי כולל הקטנים. וכמובן קלי קלות הכנה.
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה מקולפים
2 גזרים
2 בצלים גדולים
חבילת פטריות פרוסות
חצי כוס שמ"ז
כפית גדושה פפריקה
כפית דבש
כפית א. שום
כפית קיג`ין
מעט יין אדום
מל"פ (מלח, פלפל)
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים כ 5 – 6 דקות ולסנן.
2. לחתוך גזרים למקלות, בצל לקוביות ולערבב את התבלינים. לערבב את הירקות והתבלינים להכניס לתנור שחומם בחום של 200 מעלות. בסביבות 3/4 שעה או עד שהירקות רכים.