תפוחי אדמה בדבש ויין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה בדבש ויין אדום

תפוחי אדמה בדבש ויין אדום, אני אוהבת “לשחק” עם תפוחי אדמה במטבח, אפשר להכין מהם כל כך הרבה דברים בצורות שונות. מנה שמאוד אוהבים אצלי כולל הקטנים. וכמובן קלי קלות הכנה.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה מקולפים
2 גזרים
2 בצלים גדולים
חבילת פטריות פרוסות
חצי כוס שמ”ז
כפית גדושה פפריקה
כפית דבש
כפית א. שום
כפית קיג`ין
מעט יין אדום
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לחתוך גזרים למקלות, בצל לקוביות ולערבב את התבלינים. לערבב את הירקות והתבלינים להכניס לתנור שחומם בחום של 200 מעלות. בסביבות 3/4 שעה או עד שהירקות רכים.

4782 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

22
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

היי ניקי, האם ניתן להכין כמה שעות מראש ולחמם לפני הגשה?
ואם אני מוסיפה בטטות, האם גם אותן לבשל חצי בישול לפני כן? תודה!

מיטל

הי ניקי, במה ניתן להחליף את הדבש שגם התינוק יוכל לאכול? תודה!

רוני

הי ניקי!

התפו”א כבר מוכנים בתבנית ומחכים להיכנס לתנור… צריך לכסות אותם בזמן האפייה?

תודה רבה רבה ושנה מתוקה לך ולמשפחתך!

esther

הכוונה במתכון היא ליין אדום מתוק או ליין אדום יבש?

רבקה

מה זה קיג`ין?

אפשר לוותר?

תודה

נטע

כמה זה מעט יין אדום?

תמר

הי ניקי,
למה את כותבת בכל מתכוני תפו”א לבשל חצי בישול?
אפשר במקום להכניס לתנור מההתחלה עד שיתרככו?

תודה.