טנזיה – פירות יבשים מקורמלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טנזיה - פירות יבשים מקורמלים

טנזיה - פירות יבשים מקורמלים

יש לי בעיה עם המתכון הזה, הוא נישנוש מדהים כל זמן ההכנה לא הפסקתי לטעום בקטנה פה ושם, באיזה שלב הייתי בטוחה שלא יהיה לי משהו להגיש, תקשיבו לי כיף לאכול את זה כמו שזה. זאת התוספת הכי טובה לאורז לבן, אם רוצים לשדרג את האורז הטנזיה מומלצת בחום, השילוב מדהים!

מרכיבים:

בצל בינוני
כוס וחצי פירות יבשים
(תמרים, צימוקים, חמוציות, משמשים)
שליש כוס אגוזי פקאן
2 כפות מקלות שקדים
קורט קינמון
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, לתבל עם מלח פלפל.

2. להוסיף את הפירות היבשים, תמרים, משמשים תאנים לחתוך לקוביות קטנות לפני, להקפיץ כשתי דקות להוסיף קינמון לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

3. לחצות את הפקאנים לחצי, לחמם מחבת לקלות את הפקאנים והשקדים עד הזהבה קלה (לא לזוז קורה מהר) ולהוסיף לפירות היבשים.

3. לפני ההגשה לפזר על אורז לבן.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יום מראש, המתכון מתאים לשתי כוסות אורז (לא מבושל)

9015 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טנזיה - פירות יבשים מקורמליםטנזיה - פירות יבשים מקורמליםטנזיה - פירות יבשים מקורמלים


6
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

בוקר טוב ניקי הטנזיה מוכנה וגם האורז הלבן מתלבטת מה אםשר להגיש ליד הפשרתי בשר טחון יש לך קישור לצרף לי למשהו מתאים?

חגית

מעלף! אין עלייך, כל מתכון בול!