פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

אני מתה על פטריות, מבושלות, מוקפצות, טריות עם נגיעות של שמן זית. הכל הולך. כל סוף שבוע אני חייבת אבל חייבת לעשות משהו עם פטריות,
זאת תוספת מופלאה לארוחה והדבר שהכי טוב חוץ מהטעם הנהדר ? 5
דקות הכנה על השעון ויאללה לשולחן. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש לא סתם אני אומרת 5 דקות הכנה, כלום עבודה ויוצא נהדר.
זה מתחסל כמו צ’יפס עד כדי כך זה טוב.

2 – 3 מנות

מרכיבים:

25 פטריות שמפיניון
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
חצי כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפטריות לחצי, פטריות גדולות לחתוך לרבעים.

*2. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן כשהמחבת חמה להוסיף את הפטריות החתוכות ולהקפיץ כדקה להוסיף את שאר המצרכים להקפיץ עוד דקה אפילו פחות ולהוריד מהאש.

זה כל הסיפור הטעים.

הוגש עם אורז סיני עם ירקות (האורז הכי טעים שיש) וירקות אפויים.

Stir fry mushrooms recipe

כדאי לדעת ש…
אין מה להכין מראש ההכנה כל כך מהירה שעדיף להכין באותו יום שאוכלים זה גם טעים יותר, אפשר להחליף את הסילאן בדבש.

268869 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נגה : ניקי שלום, עשיתי עכשיו את המתכון ויצא מעולה!!! הכל התחסל תוך מספר דקות!!! הוספתי למתכון בצל וקצת פטריות שימאג׳י.
תודה רבה לך על המתכונים הטעימים.
נגה

נעה : “הכנתי את זה לארוחת שישי, וכולם החמיאו לי בטירוף.
כמה קל להכין, ככה טעים”

מורן : “חזרתי רק כדי לספר שהכנתי וקיבלתי בזכותך הרבה מחמאות”
תודה! 🙂

אודליה : “2 דקות הכנה, יצא מעולה!”

יעל : “ניקי המדהימה – הכנתי בסופ”ש את הפטריות, קציצות עוף אפויות, מג’דרה, חזה עוף בפטריות ועגבניות,עוגיות חמאה (שהילדים נהנו להכין ולאכול מהן מאד!)עוגת שמרים ,כמו כל שישי, הכל ע”פ המתכונים שלך. הכל נטרף וזכיתי להמון מחמאות בזכותך! את מוכשרת מאד ונותר לי רק להודות לך על כך שאת חולקת איתנו את הכישרון!!
הילדים שלי גדלים על המתכונים שלך…תודה וחיבוק וירטואלי ממני 🙂 יעל”

שרתי : “יצא טעים טעים.. היינו בהלם כמה טעים! 🙂 כדאי לעשות כפול..
עשיתי עם לביבת תפוחי אדמה גדולה, פיתות זעתר בטוויסט לשמיר וסלט עשיר..
היתה ארוחת ערב מדהימה.
איך בעלי אומר לי?
“בזמן האחרון הולך לך!”
בזכותך ניקי, תודה רבה!”

171
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלירן

ניקי צריך שמן? כי לא כתוב במתכון.
תודה מראש,

אוסנת הראל

כל הכבוד לך. מתכון מעולה. שאלה: גיליתי מתכון אחר שלך שמשלב את הפטריות עם קוביות לחם מטוגן, ונשמע לי נחמד מאוד האם אוכל לשלב את הלחם פה? אני פשוט צריכה את זה לארוחה בשרית ובמתכון השני יש גבינה צהובה….
תודה על הסבלנות (בטח מעצבן כל השאלות האלו בשיבוש מתכונים טובים….)
ותודה על העצות
אוסנת

איילה

ניקי האם הפטריות המוקדמות יוצאות מתוקות בגלל הסילאן?

אורה

ניקי יקרה.
המתכונים כולם קלים וטעימים. אבל אולי יש לך גם עצה טובה לניקוי הפטריות?
כי ההכנה עצמה היא באמת 2 דקות, אבל ההכנה לבישול, זה עונש. לנקות 2 סלסלות פטריות זה עונש כפול.
אשמח מאד לעצה מעשית.

מירי

ניקי
תודה על האתר
האם אפשר להוסיף בצל ירוק לפטריות?

איציק

אפשר להוסיף לבבות למתכון?
תודה

גלי

את מקפיצה בשמן רגיל או זית?