פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

אני מתה על פטריות, מבושלות, מוקפצות, טריות עם נגיעות של שמן זית. הכל הולך. כל סוף שבוע אני חייבת אבל חייבת לעשות משהו עם פטריות,
זאת תוספת מופלאה לארוחה והדבר שהכי טוב חוץ מהטעם הנהדר ? 5
דקות הכנה על השעון ויאללה לשולחן. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש לא סתם אני אומרת 5 דקות הכנה, כלום עבודה ויוצא נהדר.
זה מתחסל כמו צ’יפס עד כדי כך זה טוב.

2 – 3 מנות

מרכיבים:

25 פטריות שמפיניון
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
חצי כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפטריות לחצי, פטריות גדולות לחתוך לרבעים.

2. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן כשהמחבת חמה להוסיף את הפטריות החתוכות ולהקפיץ כדקה להוסיף את שאר המצרכים להקפיץ עוד דקה אפילו פחות ולהוריד מהאש.

זה כל הסיפור הטעים.

הוגש עם אורז סיני עם ירקות (האורז הכי טעים שיש) וירקות אפויים.

כדאי לדעת ש…
אין מה להכין מראש ההכנה כל כך מהירה שעדיף להכין באותו יום שאוכלים זה גם טעים יותר, אפשר להחליף את הסילאן בדבש.

261591 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נגה : ניקי שלום, עשיתי עכשיו את המתכון ויצא מעולה!!! הכל התחסל תוך מספר דקות!!! הוספתי למתכון בצל וקצת פטריות שימאג׳י.
תודה רבה לך על המתכונים הטעימים.
נגה

נעה : “הכנתי את זה לארוחת שישי, וכולם החמיאו לי בטירוף.
כמה קל להכין, ככה טעים”

מורן : “חזרתי רק כדי לספר שהכנתי וקיבלתי בזכותך הרבה מחמאות”
תודה! 🙂

אודליה : “2 דקות הכנה, יצא מעולה!”

יעל : “ניקי המדהימה – הכנתי בסופ”ש את הפטריות, קציצות עוף אפויות, מג’דרה, חזה עוף בפטריות ועגבניות,עוגיות חמאה (שהילדים נהנו להכין ולאכול מהן מאד!)עוגת שמרים ,כמו כל שישי, הכל ע”פ המתכונים שלך. הכל נטרף וזכיתי להמון מחמאות בזכותך! את מוכשרת מאד ונותר לי רק להודות לך על כך שאת חולקת איתנו את הכישרון!!
הילדים שלי גדלים על המתכונים שלך…תודה וחיבוק וירטואלי ממני 🙂 יעל”

שרתי : “יצא טעים טעים.. היינו בהלם כמה טעים! 🙂 כדאי לעשות כפול..
עשיתי עם לביבת תפוחי אדמה גדולה, פיתות זעתר בטוויסט לשמיר וסלט עשיר..
היתה ארוחת ערב מדהימה.
איך בעלי אומר לי?
“בזמן האחרון הולך לך!”
בזכותך ניקי, תודה רבה!”

171
תגובות

  הרשם  
עדכן
קותי

לאחר ההקפצה כשהתקרר שדרגתי עם לבבות דגל (משימורים) פרוסים לטבעות דקות
והוספתי פקן סיני גרוס לחתיכות גדולות , יצא מדהים

שרה

התגובה ששלחתי נעלמה, אז שולחת שוב ומוסיפה שאלה:
ראשית יצא טעים כמו במסעדה!
שנית:
1. האם טעים גם קר?
2. נשאר לי כבד שצלינו במנגל. האם יש דרך לאחד ביניהם? כי על פניו זה נראה שילך טוב ביחד.

שרה

יצא טעים כמו של מסעדות!
אפשר להגיש גם קר?

אמונה

אינלי בבית לא סילאן ולא דבש.. אפשר עדיין להכין או לוותר??

רותי

היי ניקי,האם אפשר להכין מפטריות חתוכות משומרות?

nitter

מתכון קליל ומעולה. תודה.
האם אפשר להקפיא מוכן?

מורן

חזרתי רק כדי לספר שהכנתי וקיבלתי בזכותך הרבה מחמאות.
תודה! 🙂

1 6 7 8 9 10 12