פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

פטריות מוקפצות בסויה וסילאן

אני מתה על פטריות, מבושלות, מוקפצות, טריות עם נגיעות של שמן זית. הכל הולך. כל סוף שבוע אני חייבת אבל חייבת לעשות משהו עם פטריות,
זאת תוספת מופלאה לארוחה והדבר שהכי טוב חוץ מהטעם הנהדר ? 5
דקות הכנה על השעון ויאללה לשולחן. זה אחד המתכונים הכי קלים שיש לא סתם אני אומרת 5 דקות הכנה, כלום עבודה ויוצא נהדר.
זה מתחסל כמו צ’יפס עד כדי כך זה טוב.

2 – 3 מנות

מרכיבים:

25 פטריות שמפיניון
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
חצי כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפטריות לחצי, פטריות גדולות לחתוך לרבעים.

*2. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן כשהמחבת חמה להוסיף את הפטריות החתוכות ולהקפיץ כדקה להוסיף את שאר המצרכים להקפיץ עוד דקה אפילו פחות ולהוריד מהאש.

זה כל הסיפור הטעים.

הוגש עם אורז סיני עם ירקות (האורז הכי טעים שיש) וירקות אפויים.

Stir fry mushrooms recipe

כדאי לדעת ש…
אין מה להכין מראש ההכנה כל כך מהירה שעדיף להכין באותו יום שאוכלים זה גם טעים יותר, אפשר להחליף את הסילאן בדבש.

269342 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נגה : ניקי שלום, עשיתי עכשיו את המתכון ויצא מעולה!!! הכל התחסל תוך מספר דקות!!! הוספתי למתכון בצל וקצת פטריות שימאג׳י.
תודה רבה לך על המתכונים הטעימים.
נגה

נעה : “הכנתי את זה לארוחת שישי, וכולם החמיאו לי בטירוף.
כמה קל להכין, ככה טעים”

מורן : “חזרתי רק כדי לספר שהכנתי וקיבלתי בזכותך הרבה מחמאות”
תודה! 🙂

אודליה : “2 דקות הכנה, יצא מעולה!”

יעל : “ניקי המדהימה – הכנתי בסופ”ש את הפטריות, קציצות עוף אפויות, מג’דרה, חזה עוף בפטריות ועגבניות,עוגיות חמאה (שהילדים נהנו להכין ולאכול מהן מאד!)עוגת שמרים ,כמו כל שישי, הכל ע”פ המתכונים שלך. הכל נטרף וזכיתי להמון מחמאות בזכותך! את מוכשרת מאד ונותר לי רק להודות לך על כך שאת חולקת איתנו את הכישרון!!
הילדים שלי גדלים על המתכונים שלך…תודה וחיבוק וירטואלי ממני 🙂 יעל”

שרתי : “יצא טעים טעים.. היינו בהלם כמה טעים! 🙂 כדאי לעשות כפול..
עשיתי עם לביבת תפוחי אדמה גדולה, פיתות זעתר בטוויסט לשמיר וסלט עשיר..
היתה ארוחת ערב מדהימה.
איך בעלי אומר לי?
“בזמן האחרון הולך לך!”
בזכותך ניקי, תודה רבה!”

171
תגובות

  הרשם  
עדכן
שוהם דמרי

מה אפשר לאכול אם הפטריות אם אני מכינה לארוחת שבת בבקשה תחזקו אליי עד 6.11.15 וכמה שיותר מהר תודה

מורן

היי ניקי,
הייתה לי חבילת פטריות במקרר, והיא ממש עמדה להתקלקל..
חיפשתי משהו להכין איתה בכדי לא לזרוק אותם…
קליל.. פשוט.. וטעים.
אין עליך, הצלחת בגדול, ההכנה לקחה בדיוק 5 דקות כולל שטיפת הסיר אחרי..
אומנם לא הוספת אבקת מרק ומלח – כי לפי דעתי הסויה מלוחה מספיק.
מיותר לציין שאחרי 5 דקות שעברתי את זה לצלחת לא נשאר כלום..
תודה לך יקרתי.

זהבה

אין מילים!!
כבר פעם שלישית ברצף שאני מכינה..!
כל כך קל וכל כך טעים!!
אפילו בעלי שלא מתקרב למטבח התלהב והכין בעצמו!
תודה!!

רותי

היי ניקי,האם נראה לך שיצא טעים אם אשים אבקת מרק פטריות במקום אבקת מרק עוף?
מאחלת לך המשך חג שמח!!!!!

קרן

שלום ניקי!
קודם כל שנה טובה! אני משתמשת במתכונים שלך באופן קבוע וכך גם חברותי. אוהבת מאוד את המתכון הזה 🙂
שאלה לי. אני מארחת לחג ומי שמגיעים אלי רגישים לסויה. האם אפשר להחליף את הסויה במשהו אחר? ומה הכמויות?

יעל

היי, אפשר להכין מפטריות פורטובלו קטנות(זה מה שיש לי כרגע) או שיש להם מתכון מותאם אחר

דבי

בוקר טוב וסליחה שאני שוב שואלת אני פשוט לא יודעת איפה שאלתי ולכן אני לא מצאתי את התשובה. חייבים א. מרק במה אפשר להחליף? כאן ותמיד? תודה!