יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לסוכות תוספות

תפוחי אדמה קריספיים

22 יוני 2012
(Visited 52,243 times, 5 visits today)
תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קריספיים

התפוחי אדמה הכי טובים שיש! ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים להכין, המלצה חמה לתוספת שמתאימה לכל ארוחה, ילדים מתים עליה היא הראשונה שמתחסלת, זה פשוט להכין ולהתאהב ♥

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה (4 – 5 תפוחי אדמה)
חצי כוס שמן זית / קנולה
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
מעט כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות דקות.

2. להרתיח סיר עם מים  להוסיף את תפוחי האדמה  ולבשל כ 7 – 8 דקות מים רותחים , לסנן.

3. לשים בקערה גדולה את השמן, פירורי לחם והתבלינים, להוסיף את התפוחי אדמה ולערבב בעדינות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אחד אחרי השני כמו רעפים, לאפות כ 45 דקות או עד שהתפוחי אדמה רכים.

מעולה!

בתמונות יש שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי, סלט פלפלים ועגבניותמרק עגבניות וכדורי בשר עם ספגטי.

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : אין מה להכביר במילים. המתכון מושלם. אף אחד אצלי לא עומד מולו בלי לחסל.

היי ניקי : הכנתי את המתכון המדהים הזה כתוספת לארוחת ערב רומנטית
עם בעלי, וכמו שאת אומרת: טרפנו!
תודה על עוד מתכון נפלא שנכנס למחברת המתכונים.

ליאור : ניקי הכנתי את המתכון לאורחים בשבת האחרונה, הכפלתי כמויות, נחטף כלא היה. תודה לך על המתכונים המעולים!

חני : "בשישי שעבר הכנתי מגש. מייד כשיצא מהתנור הילדות טרפו והכנתי חדש לליל שבת. השבת שוב ביקשו אותו דבר והרבה. תודה לך."

שם: מדהים !!!!! ללקק את האצבעות !!!

אירה : "מתכון נפלא.
מכינה אותו פעם אחר פעם ותמיד אוהבים את המנה!"

בתאל : "התפוח אדמה יצאו ממש מדהים ממכרים מומלץ בחום רב תודה רבה לך על המתכונים המדהימים האלה הפכתי לבשלית מדהימה בזכותך אני משתמשת רק באפליקציה הזאת. ומרוצה מאד"

שירלי : "טעים בטרוף! הכנתי כמות כפולה. כל שנייה מישהו עובר רק לטעום. מזל… רק רבע נשאר לסעודה"

הרשם
עדכן
496 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי תודה על מתכון מעולה, הכנתי אותו כבר המון פעמים ופשוט לא מפסיקה לקבל עליו מחמאות! ותודה לך בכלל על כל המתכונים המוצלחים!

היי ניקי, לא מפסיקה לקבל מחמאות על תפוחי האדמה האלו, כולם מבקשים את המתכון ומחסלים לי את הכל! תודה רבה!

היי ניקי, אני מאוהבת במתכונים שלך. רציתי לשאול, האם יש אפשרות להפחית את השמן במתכון לכף שמן?
תודה על תשובתך

שלום ניקי
חייבת לציין שאת יד ימיני במטבח!!!
לגבי הפטרוזיליה המיובשת מה ניתן לשים במקום?(התבלין הזה היה חסר בשתי חנויות שחיפשתי)

ניקי יקרה תודה רבה לך הפירסומת לא מסתירה את תוכן המתכונים המהמם שלך אני שוב מתחילה ליהנות ‏מהאת המהמם שלך ותודות לך אני מבשלת אוכל טעים למשפחה שלי

יש אפשרות להכניס לתנור בלי להרתיח את התפו"א לפני?

ניקי, אם אעשה אותם בשישי בוקר. האם יהיה טוב להגשה בשבת בוקר?