יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לסוכות תוספות

תפוחי אדמה קריספיים

22 יוני 2012
(Visited 72,201 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קריספיים

התפוחי אדמה הכי טובים שיש! ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים להכין, המלצה חמה לתוספת שמתאימה לכל ארוחה, ילדים מתים עליה היא הראשונה שמתחסלת, זה פשוט להכין ולהתאהב ♥

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה (4 – 5 תפוחי אדמה)
חצי כוס שמן זית / קנולה
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
מעט כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות דקות.

2. להרתיח סיר עם מים  להוסיף את תפוחי האדמה  ולבשל כ 7 – 8 דקות מים רותחים , לסנן.

3. לשים בקערה גדולה את השמן, פירורי לחם והתבלינים, להוסיף את התפוחי אדמה ולערבב בעדינות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אחד אחרי השני כמו רעפים, לאפות כ 45 דקות או עד שהתפוחי אדמה רכים.

מעולה!

בתמונות יש שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי, סלט פלפלים ועגבניותמרק עגבניות וכדורי בשר עם ספגטי.

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : אין מה להכביר במילים. המתכון מושלם. אף אחד אצלי לא עומד מולו בלי לחסל.

היי ניקי : הכנתי את המתכון המדהים הזה כתוספת לארוחת ערב רומנטית
עם בעלי, וכמו שאת אומרת: טרפנו!
תודה על עוד מתכון נפלא שנכנס למחברת המתכונים.

ליאור : ניקי הכנתי את המתכון לאורחים בשבת האחרונה, הכפלתי כמויות, נחטף כלא היה. תודה לך על המתכונים המעולים!

חני : "בשישי שעבר הכנתי מגש. מייד כשיצא מהתנור הילדות טרפו והכנתי חדש לליל שבת. השבת שוב ביקשו אותו דבר והרבה. תודה לך."

שם: מדהים !!!!! ללקק את האצבעות !!!

אירה : "מתכון נפלא.
מכינה אותו פעם אחר פעם ותמיד אוהבים את המנה!"

בתאל : "התפוח אדמה יצאו ממש מדהים ממכרים מומלץ בחום רב תודה רבה לך על המתכונים המדהימים האלה הפכתי לבשלית מדהימה בזכותך אני משתמשת רק באפליקציה הזאת. ומרוצה מאד"

שירלי : "טעים בטרוף! הכנתי כמות כפולה. כל שנייה מישהו עובר רק לטעום. מזל… רק רבע נשאר לסעודה"

הרשם
עדכן
499 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן