תפוחי אדמה קריספיים
התפוחי אדמה הכי טובים שיש! ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים להכין, המלצה חמה לתוספת שמתאימה לכל ארוחה, ילדים מתים עליה היא הראשונה שמתחסלת, זה פשוט להכין ולהתאהב ♥
4 – 5 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה (4 – 5 תפוחי אדמה)
חצי כוס שמן זית / קנולה
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
מעט כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות דקות.
2. להרתיח סיר עם מים להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 7 – 8 דקות מים רותחים , לסנן.
3. לשים בקערה גדולה את השמן, פירורי לחם והתבלינים, להוסיף את התפוחי אדמה ולערבב בעדינות.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אחד אחרי השני כמו רעפים, לאפות כ 45 דקות או עד שהתפוחי אדמה רכים.
מעולה!
בתמונות יש שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי, סלט פלפלים ועגבניות, מרק עגבניות וכדורי בשר עם ספגטי.
גולשים מכינים וממליצים:
ליזי : אין מה להכביר במילים. המתכון מושלם. אף אחד אצלי לא עומד מולו בלי לחסל.
היי ניקי : הכנתי את המתכון המדהים הזה כתוספת לארוחת ערב רומנטית
עם בעלי, וכמו שאת אומרת: טרפנו!
תודה על עוד מתכון נפלא שנכנס למחברת המתכונים.
ליאור : ניקי הכנתי את המתכון לאורחים בשבת האחרונה, הכפלתי כמויות, נחטף כלא היה. תודה לך על המתכונים המעולים!
חני : "בשישי שעבר הכנתי מגש. מייד כשיצא מהתנור הילדות טרפו והכנתי חדש לליל שבת. השבת שוב ביקשו אותו דבר והרבה. תודה לך."
שם: מדהים !!!!! ללקק את האצבעות !!!
אירה : "מתכון נפלא.
מכינה אותו פעם אחר פעם ותמיד אוהבים את המנה!"
בתאל : "התפוח אדמה יצאו ממש מדהים ממכרים מומלץ בחום רב תודה רבה לך על המתכונים המדהימים האלה הפכתי לבשלית מדהימה בזכותך אני משתמשת רק באפליקציה הזאת. ומרוצה מאד"
שירלי : "טעים בטרוף! הכנתי כמות כפולה. כל שנייה מישהו עובר רק לטעום. מזל… רק רבע נשאר לסעודה"