תפוחי אדמה קריספיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קריספיים

התפוחי אדמה הכי טובים שיש! ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים להכין, המלצה חמה לתוספת שמתאימה לכל ארוחה, ילדים מתים עליה היא הראשונה שמתחסלת, זה פשוט להכין ולהתאהב ♥

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה (4 – 5 תפוחי אדמה)
חצי כוס שמן זית / קנולה
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
מעט כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות דקות.

2. להרתיח סיר עם מים  להוסיף את תפוחי האדמה  ולבשל כ 7 – 8 דקות מים רותחים , לסנן.

3. לשים בקערה גדולה את השמן, פירורי לחם והתבלינים, להוסיף את התפוחי אדמה ולערבב בעדינות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אחד אחרי השני כמו רעפים, לאפות כ 45 דקות או עד שהתפוחי אדמה רכים.

מעולה!

בתמונות יש שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי, סלט פלפלים ועגבניותמרק עגבניות וכדורי בשר עם ספגטי.

529794 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : אין מה להכביר במילים. המתכון מושלם. אף אחד אצלי לא עומד מולו בלי לחסל.

היי ניקי : הכנתי את המתכון המדהים הזה כתוספת לארוחת ערב רומנטית
עם בעלי, וכמו שאת אומרת: טרפנו!
תודה על עוד מתכון נפלא שנכנס למחברת המתכונים.

ליאור : ניקי הכנתי את המתכון לאורחים בשבת האחרונה, הכפלתי כמויות, נחטף כלא היה. תודה לך על המתכונים המעולים!

חני : “בשישי שעבר הכנתי מגש. מייד כשיצא מהתנור הילדות טרפו והכנתי חדש לליל שבת. השבת שוב ביקשו אותו דבר והרבה. תודה לך.”

שם: מדהים !!!!! ללקק את האצבעות !!!

אירה : “מתכון נפלא.
מכינה אותו פעם אחר פעם ותמיד אוהבים את המנה!”

בתאל : “התפוח אדמה יצאו ממש מדהים ממכרים מומלץ בחום רב תודה רבה לך על המתכונים המדהימים האלה הפכתי לבשלית מדהימה בזכותך אני משתמשת רק באפליקציה הזאת. ומרוצה מאד”

שירלי : “טעים בטרוף! הכנתי כמות כפולה. כל שנייה מישהו עובר רק לטעום. מזל… רק רבע נשאר לסעודה”

492
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

רחלי/ (לא רשום) | 19.02.2012 – 17:14
ניקי את לא מבינה כמה את ענקית! יצא עסיסי! אבל נגמר לי הרוטב כ”כ מהר הייתי צריכה להוסיף כל הזמן שמן זית ולא כולם יצאו עם צבע יפה, טוב בעלי הזמין עוד ,אז הכל בסדר .רק אולי את יודעת למה זה יצא לי?

שם

מעדן מכינה כל שבוע הבעיה שעכשיו שמתי לב שנגמר לי השמן זית אם אני ישתמש בשמן קנולה זה יהיה אם אותו אפקט?????

שם

מדהים !!!!! ללקק את האצבעות !!!

שם

כזה פשוט וכזה טעים וואווווווווו!

נ.ב
אני סופר גרועה בהערכת כמויות וכשרשמת אבקת מרק שמתי כף לכמות של 5 תפוחי אדמה וגם מלח ויצא מלוח אבל עדיין טעיםםםםםםםם ונחטף!!!!!

שם

שמעונה קלמן (לא רשום) | 20.04.2012 – 22:45
שבת שלום ניקי!!!
הכנתי לשבת את התפ”א המדהימים האלו.
לא נשאר כלום לשבת צהרים אני הולכת להכין עוד נגלה.
תודה לך, בזכות המתכונים הנהדרים שלך יש לי מה לגוון תמיד.

טליה

הי ניקי, כל פעם מחדש את מצילה אותי…המתכונים שלך פשוט מעולים
השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בפרורי לחם של שניצל ( האלה בצבע כתום)??…

תודה:)

שם

מירה ג (לא רשום) | 11.05.2012 – 12:13
ניקי,קודם כל בזכותך אני מבשלת רק שתדעי, אני לא ידעתי כלום כשהתחתנתי , כל בישול היה ניסוי חדשני, משהו שניסיתי מהאינטרנט – ותמיד הייתי לוקחת הימור לגבי התוצאה, ולרוב התוצאות לא היו טובות, תודה רבה על האתר- כל שישי אני מכינה משהו מהאתר.
לגבי התפוחי אדמה, כשסיימתי לסדדר בתבנית שמתי לב שלא ריככתי את התפוחי אדמה! מה לעשות?

1 2 3 34