תפוחי אדמה קריספיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה קריספיים

תפוחי אדמה קריספיים

התפוחי אדמה הכי טובים שיש! ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים להכין, המלצה חמה לתוספת שמתאימה לכל ארוחה, ילדים מתים עליה היא הראשונה שמתחסלת, זה פשוט להכין ולהתאהב ♥

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה (4 – 5 תפוחי אדמה)
חצי כוס שמן זית / קנולה
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
מעט כמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות דקות.

2. להרתיח סיר עם מים  להוסיף את תפוחי האדמה  ולבשל כ 7 – 8 דקות מים רותחים , לסנן.

3. לשים בקערה גדולה את השמן, פירורי לחם והתבלינים, להוסיף את התפוחי אדמה ולערבב בעדינות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אחד אחרי השני כמו רעפים, לאפות כ 45 דקות או עד שהתפוחי אדמה רכים.

מעולה!

בתמונות יש שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי, סלט פלפלים ועגבניותמרק עגבניות וכדורי בשר עם ספגטי.

529796 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליזי : אין מה להכביר במילים. המתכון מושלם. אף אחד אצלי לא עומד מולו בלי לחסל.

היי ניקי : הכנתי את המתכון המדהים הזה כתוספת לארוחת ערב רומנטית
עם בעלי, וכמו שאת אומרת: טרפנו!
תודה על עוד מתכון נפלא שנכנס למחברת המתכונים.

ליאור : ניקי הכנתי את המתכון לאורחים בשבת האחרונה, הכפלתי כמויות, נחטף כלא היה. תודה לך על המתכונים המעולים!

חני : “בשישי שעבר הכנתי מגש. מייד כשיצא מהתנור הילדות טרפו והכנתי חדש לליל שבת. השבת שוב ביקשו אותו דבר והרבה. תודה לך.”

שם: מדהים !!!!! ללקק את האצבעות !!!

אירה : “מתכון נפלא.
מכינה אותו פעם אחר פעם ותמיד אוהבים את המנה!”

בתאל : “התפוח אדמה יצאו ממש מדהים ממכרים מומלץ בחום רב תודה רבה לך על המתכונים המדהימים האלה הפכתי לבשלית מדהימה בזכותך אני משתמשת רק באפליקציה הזאת. ומרוצה מאד”

שירלי : “טעים בטרוף! הכנתי כמות כפולה. כל שנייה מישהו עובר רק לטעום. מזל… רק רבע נשאר לסעודה”

492
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

היי ניקי
חזרתי לעדכן
הרגע הכנסתי לתנור
אבל לצערי הפרוסות התפרקו לחתיכות כמו סלט על אף שערבבתי בעדינות מה אפשר לעשות לפעם הבאה בנוגע לכך?
ודבר שני רשמת להכניס לאפיה עד שתפוחי האדמה רכים וכבר עכשיו הם רכים מאוד.
מה עושים?האמת השתמשתי בשמן קוקוס .

עינת

היי ניקי
לפי המלצתך באחת התגובות פה הבנתי שעדיף לבשל את תפוחי האדמה שלמים ואחר כך לחתוך לפרוסות?

עינת

היי ניקי

בשלב 2 רשום להוסיף תפוחי אדמה למים הרותחים

ושמעתי על טיפ לפירה להוסיף את תפוחי האדמה למים קרים
האם זה משנה פה ?
תודה.

מיכל

אמאלההה מזה השלמות הזאת???
בחיי לא אכלתי תפו”א כאלה!
קריספי, רך, מלא טעם וכלום עבודה!
ניקי, אין מילים!!

נועם זוהר

היי
רציתי לדעת אם איזה שמן יותר כדאי להשתמש, זית/קנולה. כלומר מה יוצא יותר טעים וקריספי..
אני אשאל את השאלה אחרת.. באיזה שמן את השתמשת?
תודה 🙂 את אלופה !

רעות

היי
לא מופיע לי המרכיבים.
המתכון מתחיל אצלי בשלבי ההכנה.
נראה משהו שפספוס לא להכין…
איזה תבלינים ומה הכמויות?

רותם

היי ניקי חג שמח
אם אני חותכת בצורת ציפסים עבים כאלה זה גם יכול להתאים ? במקום פרוסות..