


אורז ירוק צהוב
עוד דרך טעימה להגיש אורז. יש כאן יופי של טעמים שמשתלבים אחד עם השני. הצבעים משגעים, צלחת גדולה במרכז השולחן וייאלה לאכול. כיף של מתכון קל וטעים.
מרכיבים:
2 כוסות אורז
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס שמיר קצוץ
שיני שום פרוסות
בצל חתוך לקוביות
3 כוסות מים
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן בצל ושום, להוסיף אורז, לערבב היטב שכל האורז יצופה שמן.
2. להוסיף מים עשבי תיבול ולתבל להרתיח ולכסות להנמיך את האש. לבשל מכוסה 18 דקות, לסגור את האש. לפתוח, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.
60528 צפיות 30 צפיות היום
הי ניקי, סליחה על השאלה, מה זה מל”פ?
שם המסעדה: וילה ארט, טבריה
מספר:
053-9367450
אני משלמת על נסיעות או שעם את רוצה אני השלם על בית מלון
אין עליך אני יכולה לסדר לך עבודה במסעדה שלי ותקבלי לשעה 60 שח
היי ניקי!
אפשר לוותר על השום? פחות אוהבת את הטעם..
ניקי את יכולה להסביר לי בבקשה למה בכול פעם שאני מכינה אורז לפי הוראות מביאה לרתיחה סוגרת את הסיר על אש קטנה פתאום הסיר מעלה קצץ ומחייב אותי לפתוח את המכסה? הרי אומרים שלא פותחים סיר אורז אז למה עולה הקצץ שמחייב שיפתחו אותו??
ניקי עזרה בבקשה..
פעם שנייה שאני מכינה ופעם שנייה שיוצא לי קשה האורז.אז נכון דפים קודמת פתחתי באמצע אבל הפעם הקשבתי ולא פתחתי בכלל! והאורז קשה
אפילו קניתי כפות מדידה כדי למדוד במדויק..מה יכולה להיות הבעיה?
אולי בגלל שאני מכינה הכיריים חשמליות?
🙁
היי ניקי, איזה תוספת של עוף אני יכולה להוסיף לאורז הזה? יש לי כרעיים מובשרות…