סורבה תפוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סורבה תפוזים

סורבה תפוזים, אני ממשיכה עם עוד דברים קלים שנותנים קצת טעם לחיים. את הסורבה הזה הגשתי בליל הסדר למבוגרים שבינינו, דרך אגב מי שאוהב טעם אלכוהולי חזק יותר שיוסיף יותר וודקה.

מרכיבים:

5 תפוזים
כוס ורבע סוכר
3/4 שוט של וודקה
כוס מים
מיץ מחצי לימון

הכנות:

1. לפלט את התפוזים ולטחון. מי שאין לו כח או חשק לפלט וטוחן כמו שזה שיקח בחשבון שהחתיכות מורגשות בסוף כששותים.

2. לבשל את המים והסוכר להוסיף לימון וודקה ולערבב עם התפוזים.

3. להקפיא לכמה שעות, מידי פעם לערבב. זה תלוי כמה אוהבים קפוא, אני הגשתי בסגנון ברד רך שיהיה אפשר לשתות.

13588 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

23
תגובות

  הרשם  
עדכן
איריס

האם אפשר להשתמש בפריגת תפוזים?

נדב סלע

שאלה האם חייבים להשתמש בוודקה? מה אפשר במקום כאופציה לילדים ולוקחי תרופות כמוני. במתכונים עם חלב מרכוס האם יש תחליף לחלב מרוכז ?

עידית

הי ניקי,

נראה מעולה! כמה זמן לבשל את המים והסוכר?

תודה וחג שמח

אסתר

מה זה לפלט?

סימה

שלום ניקי תודה על המתכון הנחמד!
האם אפשר להחליף את הוודקה?או לוותר?
אני רוצה שגם הקטנים שלי יהנו ואני מעדיפה לא לתת להם אלכוהול

תהל

לא יותר פשוט לסחוט את התפוזים במקום לפלט?

נוי

הצילו!!! שימו לב!
וודקה בדרך כלל מכילה חמץ!
(אנחנו משתמשים בד”כ וודקה כל השנה, וגומרים אותה לפני פסח)
יש אלכוהול כשר לפסח.