יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

כרובית אפויה משגעת!

22 יוני 2012
(Visited 296,260 times, 53 visits today)
כרובית אפויה משגעת!

כרובית אפויה משגעת!

אנשים מתלוננים שאני לא כותבת במתכון להכפיל כמויות, אני כותבת כאן בראש המתכון תכפילו כמויות אל תוותרו זה יוצא נפלא! טעים טעים טעים.
נישנוש או תוספת ? לא איכפת לי כל עוד אני יכולה לטעום מידי פעם ולשמוח שהכנתי הרבה אני מאושרת. פיצוץ של מתכון תוספת מופלאה לכל ארוחה בשרית חלבית לא משנה רק שיהיה מספיק כרובית לנשנש.

מרכיבים:

כרובית גדולה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית / קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה וגזר סמיך ומהיר

    התאהבתי באפונה זאת קיטניה נהדרת ואני לא מפסיקה להכין איתה מרקים והפעם הלכתי על מרק אפונה קרמי קטיפתי תדמיינו מרק סמיך שכיף לאכול זה מרק מושלם!
    ארוחה שלמה בקערה אחת מרק משביע וטעים שממלא את הבטן, תוך יומיים לא נשאר כלום הסיר התחסל.
    כמה בריאות בסיר אחד (חלבון, ברזל) ואין כמו מרק חם ביום קר.
    האפונה הולכת לככב אצלי כל החורף במרקים ואני אישית מעדיפה אפונה יבשה כי היא יותר טעימה וזמינה
    לקח 10 דקות להכין ומשם השארתי לכיריים לעבוד ואני רוצה לומר לכם אין השרייה של האפונה זה אומנם מפתיע הרבה אנשים אבל באמת שאין צורך להשרות. הולכים להכין מרק ?

    4 מנות

  • מרק חומוס ועדשים

    זה לא מרק זאת ארוחה שלמה בסיר שמתי שם את כל מה שהיה לי במזווה, רציתי מרק שהוא ארוחה ועוד התלבטתי האם כדאי להוסיף את האטריות למרק ובסוף ויתרתי עליהן.
    שמתי ירקות ועדשים (צריך קצת בריאות) היה לי חומוס בהקפאה שהוספתי בכיף, בזמן הבישול הריחות שיגעו אותי איך אפשר לעמוד בפני סיר כזה ולא לטעום ?  במיוחד כשמזג האוויר החורפי פשוט דורש מרק מלא בדברים טובים.
    כמה שנהניתי להכין את המרק הזה זריז קל וטעים.
    לא צריך להוסיף כלום ליד תמלאו קערה תחשבו על הגשם ופשוט תהנו כי זה מרק משגע.
    קערת בריאות מלאה טעמים טובים  תפנקו את המשפחה בכיף.

    3 מנות

  • מרק ירקות עם אורז

    מה שהכי יפה במרק הזה שהוא ארוחה שלמה, אכלתי קערה ממנו וזה הספיק לי תראו כמה דברים טובים ירקות בצל, גזר, תפוח אדמה ואורז בסמטי שנותן את הטאצ' הסופי, לא הפסקתי לטעום ככה בקטנה פה ושם.
    זה כל כך טעים לאכול מרק ירקות עם אורז מנה עיקרית ותוספת הכל בקערה אחת ואתם יודעים מה מבחינתי זה יכול להיות גם בקיץ דברים טובים אפשר לאכול כל השנה ולא רק בחורף.
    בכל זאת רוצים להוסיף משהו ליד ? מקלות בצל (טעים ברמות!) סלט עגבניות חריף כמו בפלפליות (ממכר)
    ולביבות לא משנה הסוג, יופי של ארוחה קלה ולא קשה להכנה.

    4 מנות

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

3. לערבב  שמן זית פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים  (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה, אם לקראת הסוף סמיך מידי להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות.

מה יותר כיף מלקבל כל בוקר לחמים, מאפים ומוצרי חלב טריים?

כרובית אפויה משגעת!כרובית אפויה משגעת!

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו

דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי

רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

מיכל : "להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי."

יוחנן : "מתכון מדהים טעים ללקק ת'אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…"

מנוחה : "הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב"ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!"

הילה : "ניקי, טעים כ"כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות"

מורן : "זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!"

אסתי : "וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!"

הרשם
עדכן
283 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי!
אני רוצה להכין את הכרובית לצהריים,אפשר להכין אותה מהלילה ולפני הארוחה לחמם?זה יצא טוב?
תודה

גם את זה הכנתי היום, טוב אין מילים כמה שזה טעים

שלום ניקי, האם לשים בתנור עם טורבו או לא?

הי, לפסח אפשר להחליף את הפירורי לחם בקמח מצה?

פשוט הצלחה
טעים מאד
תודה

לי יצא טעים!

הכנתי לפי ההוראות ויצא תפל