כרובית אפויה משגעת!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה משגעת!

כרובית אפויה משגעת!

אנשים מתלוננים שאני לא כותבת במתכון להכפיל כמויות, אני כותבת כאן בראש המתכון תכפילו כמויות אל תוותרו זה יוצא נפלא! טעים טעים טעים.
נישנוש או תוספת ? לא איכפת לי כל עוד אני יכולה לטעום מידי פעם ולשמוח שהכנתי הרבה אני מאושרת. פיצוץ של מתכון תוספת מופלאה לכל ארוחה בשרית חלבית לא משנה רק שיהיה מספיק כרובית לנשנש.

מרכיבים:

כרובית גדולה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית / קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

3. לערבב  שמן זית פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים  (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה, אם לקראת הסוף סמיך מידי להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות.

102836 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה משגעת!כרובית אפויה משגעת!

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו

דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי

רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

מיכל : “להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי.”

יוחנן : “מתכון מדהים טעים ללקק ת’אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…”

מנוחה : “הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב”ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!”

הילה : “ניקי, טעים כ”כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות”

מורן : “זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!”

אסתי : “וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!”

262
תגובות

  הרשם  
עדכן
ניצן

היי ניקי…
הכרוביות עכשיו בתנור. הכנתי ובאתי לבדוק אם לא טעיתי במתכון… למרות שהכרוביות היו יבשות התערובת של השמן זית יחד עם הפירורי לחם לא ממש נדבקה אלא פשוט הונחה עליהן בתבנית (ולא ציפתה אותן).
אז שיניתי כיוון וטבלתי קודם בשמן זית מטובל ואז טבלתי שוב בפירורי לחם בקערה נפרדת וזה נדבק מצוין! האם לזה התכוונת? כי זה לא מה שכתוב במתכון…

לימור

היי ניקי
אני מכינה את המתכון הזה קבוע והוא מדהים!
רציתי לשאול אם ברוקולי גם הולך באותו אופן,ואם לא האם יש לך מתכון לברןקולי בתנור? הבן שלי מאוד אוהב ברוקולי אפוי..

ת.

חג שמח למלכה!!! ניסיתי ו… משום מה כשטבלתי את הכרוסית בכוסית עם התערובת התערובת לא ממש נתפסה על הכרובית. אולי בגלל שהיא הייתה רטובה קצת כי הוצאתי אותה מהסיר בו הרתחתי אותה?

מירי

מועדים לשמחה ניקי,
אפשר להחליף לברוקולי?
נראה לך שיוצא טעים?
תודה רבה על אתר מדהים!

יעל

שלום ניקי,
הם אפשר “להכשיר” את המתכון לפסח ולהכין עם קמח מצה במקום פירורי לחם?
תודה,
יעל

לימור

ניקי אין לי פירורי לחם..נתקעתי בלי,יש תחליף?

אורית

טעיםם ונגמר מהר מידי

1 8 9 10 11 12 18