כרובית אפויה משגעת!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה משגעת!

כרובית אפויה משגעת!

אנשים מתלוננים שאני לא כותבת במתכון להכפיל כמויות, אני כותבת כאן בראש המתכון תכפילו כמויות אל תוותרו זה יוצא נפלא! טעים טעים טעים.
נישנוש או תוספת ? לא איכפת לי כל עוד אני יכולה לטעום מידי פעם ולשמוח שהכנתי הרבה אני מאושרת. פיצוץ של מתכון תוספת מופלאה לכל ארוחה בשרית חלבית לא משנה רק שיהיה מספיק כרובית לנשנש.

מרכיבים:

כרובית גדולה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית / קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

3. לערבב  שמן זית פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים  (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה, אם לקראת הסוף סמיך מידי להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות.

87521 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה משגעת!כרובית אפויה משגעת!

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו

דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי

רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

מיכל : “להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי.”

יוחנן : “מתכון מדהים טעים ללקק ת’אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…”

מנוחה : “הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב”ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!”

הילה : “ניקי, טעים כ”כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות”

מורן : “זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!”

אסתי : “וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!”

245
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

הי ניקי, האם אםשר להחליף פטרוזיליה יבשה בטימין יבש?

גלית

היי ניקי, פעם ראשונה מכינה ארוחת סדר ובטוחה שבעזרתך, אני גם אצליח….. מה שמים במקום פירורי לחם?

רינה מ

ניקי המלכה
היום קניתי 2 כרוביות במטרה להכין לערב.
הכנתי את הגדולה יותר כי ידעתי שזה מעולה.
הכנתי הכל והכנסתי לתנור. בינתיים התקלחתי… וכשיצאתי ובאתי לפתוח את התנור כדי להוציא… מה קרה??
הבת הגדולה שלי חיסלה את כל התבנית!!!!! והשאירה ( למזכרת… חתיכה קטנה).
מזל שקניתי שניים…
מנה פשוט מצויינת!!!!
תודה לך אוהבת

רינה מ

מנה מושלמת!!! הכל נחטף אתמול בערב.
טעמים מעולים וריח… סוף!
תודה ניקי את מבריקה!!

בצי

אין לי פטרוזליה, יש לי רק כוסברה טריה.. מתאים להחליף בפטרוזליה?

מירי

הכנתי בעבר. טעים מאד. שאלה: האם ניתן לאפות ללא שלב הבישול?

רינה מ

תקשיבי ניקי וואוו!!
המתכון הזה הוא שוסס
טעים ברמות!!!
הכנתי לארוחת ערב כרגע התלבטתי בין כרובית מטוגנת לאפויה בסוף הכנתי את המתכון המשגע הזה. יצא מהתנור וחיסלנו אותו!!!!
במקום פטרוזליה מיובשת שמתי פטרוזליה קצוצה דק ופיזרתי מעט אגוז מוסקט( לא יודעת למה..)
הריח שיגע אותנו ופשוט טעים אליפות. קל פשוט ובריא!!
הבנות אהבו ממש .
כמובן ישר לחצתי למועדפים.
ניקי תודה!!!