


כרובית אפויה משגעת!
אנשים מתלוננים שאני לא כותבת במתכון להכפיל כמויות, אני כותבת כאן בראש המתכון תכפילו כמויות אל תוותרו זה יוצא נפלא! טעים טעים טעים.
נישנוש או תוספת ? לא איכפת לי כל עוד אני יכולה לטעום מידי פעם ולשמוח שהכנתי הרבה אני מאושרת. פיצוץ של מתכון תוספת מופלאה לכל ארוחה בשרית חלבית לא משנה רק שיהיה מספיק כרובית לנשנש.
מרכיבים:
כרובית גדולה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית / קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.
3. לערבב שמן זית פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה, אם לקראת הסוף סמיך מידי להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר.
4. לאפות כ 40 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו
דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי
רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂
מיכל : “להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי.”
יוחנן : “מתכון מדהים טעים ללקק ת’אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…”
מנוחה : “הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב”ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!”
הילה : “ניקי, טעים כ”כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות”
מורן : “זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!”
אסתי : “וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!”
אם אני משתמשת בכרובית קפואה של סנפרוסט, האם יש צורך להרתיח או להשתמש ככה בכרובית?
בוקר טוב. באיזה פירורי לחם נשתמש? זהובים או לבנים? והאם יהיה טעים גם למחר? תודה
היי,
הכנתי את הכרובית והתיבול יצא מאד מאד עדין, כמעט לא מורגש בכלל בטעמים…
לא מבינה מדוע…
יש לך אולי רעיון?
תודה!
חייבים פירורי לחם. מבחינה דיאטתית?
משמעותי ללא הפטרוזיליה?
ניקי יקרה אין לי פירורי לחם… אפשר קמח מצה, או תחליף אחר?
האם צריך לכסות את התבנית האפייה?