כרובית אפויה משגעת!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה משגעת!

כרובית אפויה משגעת!

אנשים מתלוננים שאני לא כותבת במתכון להכפיל כמויות, אני כותבת כאן בראש המתכון תכפילו כמויות אל תוותרו זה יוצא נפלא! טעים טעים טעים.
נישנוש או תוספת ? לא איכפת לי כל עוד אני יכולה לטעום מידי פעם ולשמוח שהכנתי הרבה אני מאושרת. פיצוץ של מתכון תוספת מופלאה לכל ארוחה בשרית חלבית לא משנה רק שיהיה מספיק כרובית לנשנש.

מרכיבים:

כרובית גדולה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן זית / קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

3. לערבב  שמן זית פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים  (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה, אם לקראת הסוף סמיך מידי להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות.

108034 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית אפויה משגעת!כרובית אפויה משגעת!

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : ווואאאוווו יצא פשוט מדהים וטעים…. ניקי תודה רבה על מתכונים מנצחים, מאוהבת באתר שלך
תמשיכי לפנק אותנו

דפנה : מדהים פשוט נפלא. ניתן להכין כך גם עם ברוקלי … אבל נגמר מהר מידי

רעות : מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

מיכל : “להיט!!הבעיה באמת שכמעט הכל חוסל! קשה לעמוד בפני הטעם המושלם. תודה ניקי.”

יוחנן : “מתכון מדהים טעים ללקק ת’אצבעות.
לא מאמין שחיסלתי הכל לבד…”

מנוחה : “הכנתי את הכרובית שלך (שכרגע בתנור מחכים לתוצאות..)
ועוד מלא מתכונים טעימים שלך,תמיד זה יוצא מוצלח!!
חוץ ממתי שאני לא מקשיבה לך ולא מדיקת בכמויות..(;
ועכשיו לשאלתי,אני מנהלת בית חב”ד באיזה מקום נידח בעולם,ואין לי בכלל הרבה מוצרים.
עכשיו הביאו לי שתי גבינות ושתי שמנות חמוצות..
מרוב שהן יקרות מפז,אני מחפשת אם יש לך מתכון שאנצל אותם בצורה הטובה ביותר?!
תודה לך,ובזכותך יש מאות אנשים שאוכלים אוכל כשר,ומעולה!!!”

הילה : “ניקי, טעים כ”כ. מתכון שאני מכינה כבר כמה שנים וכל פעם אליפות”

מורן : “זה לא נורמלי הדבר הזה!!! פשוט טעים! חיסלתי כרובית ענקית לבד!
ניקי את משהו מיוחד תבורכי!”

אסתי : “וואוו וואוו וואווו!!!
ממליצה בחום, מושלםם
זה מתכון שהופך את הכרובית מטעימה, למיוחדת!
תמשיכי להפציץ ניקי, נהנית ממש מהאפליקציה המדהימה שלך!!”

267
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודיה

היי! צהריים טובים! מכינה לארוחה משפחתית הערב.. רק יש לי שאלה: את הפירורי לחם מערבבים עם כל החומרים הרטובים? לא מפזרים מעל או טובלים אחרי החומרים הרטובים? תודה רבה! נראה מעולה 🙂

רעות

מדהים מדהים מדהים!הוספתי שום כתוש לבלילה ויצא מעולה!תודה על המתכונים המדהימים והכי חשוב קלים וידידותיים למשתמש 🙂

הדס

היי ניקי,

איך זה עם פטרוזיליה טרייה?

שני

היי ניקי ,
אתר מעולה ומתכונים מדהימים!
שאלה לגבי המתכון – בעלי לא אוהב שמן זית, זה יצא טוב גם עם שמן רגיל?

מיכל

היי ניקי, שבת שלום..
לצערי לא יצא לי כמו אצלך… הרגשתי שצריך להוסיף הרבה שמן כי זה היה ממש יבש.. ואז כול הכרוביות שוחות לי בשמן..
טיפים לפעם הבאה? אפשר לעשות בנוסח הרגיל לפי ביצה ופירורי לחם ואז לתנור?

ציפי

הי ניקי, אפשר להכין את זה מכרובית קפואה משקית? תודה על הכל!!

עופר

תודה על המתכון,
טרפנו אני ואישתי את כל הכרובית הגדולה שהכנתי.

ותודה על שאר המתכונים..