סלט חצילים ועגבניות
ללקק ת'אצבעות הסלט הזה מעולה! אין ארוחה בלעדיו והוא אחד הסלטים שמתחסל הכי מהר אצלי בארוחות שישי. רק שתדעו לכם שפעם לא הסכמתי לגעת בחצילים אבל היום אני מאוהבת.
מרכיבים:
בצל גדול
20 פטריות שמפיניון
2 חצילים בגודל בינוני
3 עגבניות
חצי כוס מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא הופך לשקוף, לחתוך החציל לקוביות קטנות אין צורך לקלף ולהוסיף למחבת, לטגן עד שקוביות החציל מתרככות, מידי פעם לערבב.
*2. לפרוס את הפטריות לפרוסות ולהוסיף לירקות ולהמשיך לטגן, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לירקות לטגן כשתי דקות להוסיף מים סוכר ותבלינים. לבשל כ 25 דקות להוסיף קצת נוזלים במידה וצרי, הירקות אמורים להיות רכים..
מסובך ? אין מצב לא לשכוח חלה טובה ליד.
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר, טעים קר , חמים או בטמ"פ.