תבשיל פטריות
אחת התוספות הכי מדליקות שהכנתי, לפעמים אני אומרת לעצמי למה צריך להכין דברים מסובכים ולמי בכלל יש זמן ( יש מצב להאריך את היממה בעוד 5 שעות ) בעלי מאוד אוהב שיש תוספות על השולחן ובנדיבות
זה גם כיף שיש מבחר על השולחן. אני מגישה את התוספת הזאת עם חלה טובה והיא נטרפת בשניה שהיא מגיעה לשולחן. כבר אמרתי שההכנה שלה זה קלי קלות והטעם יאמי.
מרכיבים:
2 בצלים חצויים ופרוסים
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
טחינה מתובלת ביתית
חופן צנוברים
עגבניות שרי פרוסות
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות, שהפטריות ישמרו על צורתן, לתבל, להוסיף פטרוזיליה ולהעביר לכלי הגשה (להגיש חם)
2. במחבת חמה (אין צורך בשמן) להקפיץ את הצנוברים הם מזהיבים – משחימים קלות (לא לזוז מהמחבת).
3. לפני ההגשה על התבשיל להזליף טחינה, לפזר פטרוזיליה, צנוברים ואת עגבניות השרי.
לא לשכוח חלה טובה…