ירקות אפויים בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות אפויים בקוקי

ירקות אפויים בקוקי

אחת התוספות הכי קלות שיש ואני יודעת שאני כותבת את זה הרבה 🙂 10 דקות והירקות נכנסו לתנור קצת תיבול ואחרי שעה היו ריחות נהדרים במטבח. הבעיה במתכון שזה שאני כל הזמן מנשנשת וטועמת כי אני אוהבת לאכול ירקות ואני לא יכולה לעמוד בפני ירקות אפויים.

מרכיבים:

2 בצלים
בטטה
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
3 פלפלים
זוקיני
חצי כוס מים
כפית פטרוזיליה מיובשת
חצי כפית פפריקה
1/3 כוס שמן זית
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 190 מעלות.

2. לחצות את הבצלים ולפרוס לפרוסות, את התפוחי אדמה פלפלים, זוקיני, בטטה וגזרים לחתוך למקלות קצרים.

3. לערבב את הירקות עם השמן, מלח הפטרוזיליה ולהעביר לשקית קוקי כולל הנוזלים של התיבול, להוסיף את המים לסגור להניח בתבנית לחורר 3 – 4 חורים לאפות כ 50 דקות.

4. לפני שמוציאים מהתנור לוודא שתפוחי האדמה רכים.

21083 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ירקות אפויים בקוקיירקות אפויים בקוקי

גולשים מכינים וממליצים:

גילת : “ניקי יקרה רק היום הכנתי את המתכון הזה יצא מושלם, וצירפתי אותו כמובן למתכונים המועדפים שלי”

טליה : ” התלבטתי עשר פעמים אם לשנות את המתכון הקבוע שלי ולנסות את זה, לא ציפיתי שזה יהיה עד כדי כך טעים!!! תודה על מתכון מושלם!”

מיכל : “כרגיל יצא מעדן. לא מתכון מתוחכם או מסובך בדיוק ההיפך פשוט וקל וכמה קל ככה טעים”

שירן : “כל כך טעים וכל כך פשוט
תודה רבה!!!!
לא נעים לי להגיד אבל עד שבעלי חזר הביתה מהעבודה נשארה רק השקית קוקי חחחח אני והילדה חיסלנו את הירקות”

רחל : “קל קל קל, וגם בפעם השלישית טעים ברמות!
הכנתי לפני שעתיים כמות ענקית, ולמרות שתכננתי שישאר לכל השבוע חצי כבר חוסל..
ועוד על ידי בעלי שלא אוהב ירקות..”

רוית : “בתור חובבת מתכונים פשוטים במיוחד, זה בהחלט
עוד מתכון מנצח שנוסף לרשימת המתכונים המשפחתית.
5 דקות עבודה, וכל כך כל כך טעים!!!”

נועה : “עשיתי לשבת היו אורחים ופשוט ליקקו את האצבעות!”

חני : “ההיי ניקי המתכון פנתסטי יצא טעים מאוד הכל מדויק וקל לעשיה וכולם לוקלוקו…”

98
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעלה

היי ניקי אם מוותרים על תפוחי האדמה (אילוצי בריאות)- צריך לשנות משהו במתכון?

1 5 6 7