ירקות אפויים בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות אפויים בקוקי

ירקות אפויים בקוקי

אחת התוספות הכי קלות שיש ואני יודעת שאני כותבת את זה הרבה 🙂 10 דקות והירקות נכנסו לתנור קצת תיבול ואחרי שעה היו ריחות נהדרים במטבח. הבעיה במתכון שזה שאני כל הזמן מנשנשת וטועמת כי אני אוהבת לאכול ירקות ואני לא יכולה לעמוד בפני ירקות אפויים.

מרכיבים:

2 בצלים
בטטה
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
3 פלפלים
זוקיני
חצי כוס מים
כפית פטרוזיליה מיובשת
חצי כפית פפריקה
1/3 כוס שמן זית
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 190 מעלות.

2. לחצות את הבצלים ולפרוס לפרוסות, את התפוחי אדמה פלפלים, זוקיני, בטטה וגזרים לחתוך למקלות קצרים.

3. לערבב את הירקות עם השמן, מלח הפטרוזיליה ולהעביר לשקית קוקי כולל הנוזלים של התיבול, להוסיף את המים לסגור להניח בתבנית לחורר 3 – 4 חורים לאפות כ 50 דקות.

4. לפני שמוציאים מהתנור לוודא שתפוחי האדמה רכים.

9530 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ירקות אפויים בקוקיירקות אפויים בקוקי

גולשים מכינים וממליצים:

גילת : “ניקי יקרה רק היום הכנתי את המתכון הזה יצא מושלם, וצירפתי אותו כמובן למתכונים המועדפים שלי”

טליה : ” התלבטתי עשר פעמים אם לשנות את המתכון הקבוע שלי ולנסות את זה, לא ציפיתי שזה יהיה עד כדי כך טעים!!! תודה על מתכון מושלם!”

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת

היי ניקי אפשר לוותר על הבטטה, להוסיף קישוא,פלפל גמבה אדום וצהוב?

אלסו

שלום,
נגמר הפפריקה..ילך עדיין?

דבורה

היי ניקי,
אם אין לי שקית קוקי יש אופציה לעשות בתבנית אלומיניום מכוסה?

טל אדלשטיין

היי ניקי
האם אפשר להוסיף את החלק הירוק של הכרשה? הגבעול כמובן.
תודה!

1 5 6 7