פטריות מוקפצות ב 5 דקות הכנה
יש בי אהבה גדולה לפטריות שמפיניון זה ירק שמתאים לכל כך הרבה מתכונים והבונוס הנפלא של של הפטריות זה זמן הכנה קצר, אין צורך בבישול ארוך מינימום זמן על האש לתבל והופ לשולחן.
זה מסוג המנות שנזכרים בהן ברגע האחרון כי שכחתי להכין תוספת או שצריך להכין אוכל במהירות והכי טוב יש מבצע בסופר על פטריות 🙂 לקח לי 5 דקות להכין אין הרבה מתכונים שמרגע ההכנה ועד הרגע שזה יורד מהאש עוברות 5 דקות.
מתכון מהיר מומלץ בחום מה זה מומלץ המלצה לוהטת ליד מנה עיקרית זה מתאים לצמחוניים הכל הולך אני מצאתי את עצמי מנשנשת ישר מהמחבת עד כדי כך טעים.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
400 ג' פטריות שמפיניון (כ 30 פטריות)
2 שיני שום פרוסות דק
כף רוטב סויה
כפית דבש / סילאן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט טימין
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. פטריות קטנות לא נוגעת, פטריות גדולות לחתוך לרבעים בינוניות לחצי, לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הפטריות כ 3 דקות אש גבוהה להוסיף את השום ולטגן עד שמזהיב קלות.
2. להוסיף סילאן, טימין ולתבל עוד דקה על האש ולהוריד.
3. בהגשה לפזר פטרוזיליה מעל.