בטטה אפויה בסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה בסילאן

מתיקות עדינה בתוספת עשבי תיבול שנותנים לבטטה את הטעם המיוחד. 40 דקות ויש תוספת נהדרת על השולחן. תאכלו לאט ותתענגו על כל ביס טעים

מרכיבים:

3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
חצי כפית פפריקה
כפית טימין
מעט רוזמרין
1/3 כפית קינמון
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הבטטות (בידיים הכי כיף ). חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד שהבטטות רכות.

13651 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


63
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

נסענו השבת לאחותי והכנתי את המתכון הזה בפעם הראשונה. יצא נהדר וממש נחטף, לא נשאר כלום. תודה על המתכון הזה.

יסכה

צריך לכסות בזמן האפיה?
וד.א. אחלה מתכונים. שנה טובה ומתוקה!

רעות

מושלם

שרון

דרך אגב…זה כבר כמה חודשים שאימצתי את השיטה הבאה כשאין לי רעיון לארוחה…פשוט רושמת בחיפוש את המצרך שיש לי בבית ועולים פה רעיונות נהדרים, קלים וטעימים…
אין עלייך!!

1 3 4 5