בטטה אפויה בסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה בסילאן

מתיקות עדינה בתוספת עשבי תיבול שנותנים לבטטה את הטעם המיוחד. 40 דקות ויש תוספת נהדרת על השולחן. תאכלו לאט ותתענגו על כל ביס טעים

מרכיבים:

3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
חצי כפית פפריקה
כפית טימין
מעט רוזמרין
1/3 כפית קינמון
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הבטטות (בידיים הכי כיף ). חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד שהבטטות רכות.

22832 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
אמא

ניקי שלום! אני אמא ל-9 ילדים מתוקים שאוהבים לאכול ברוך ה’ , אני מאוד נעזרת באתר שלך במיוחד לכבוד החג שרציתי לגוון בדברים מיוחדים אך לא יקרים במיוחד, מצאתי כאן מתכונים טעימים ממוצרים בסיסים שיש תמיד בבית. תודה רבה, ה’ יברך אותך.

נטלי

תודה תודה תודה – בזכותך התחלתי לבשל
לפני שהכרתי את המתכונים שלך לא היה לי מושג איך מכינים אוכל
תבורכי
חג שמח וחיים שמחים

בב

ניקי שלום,
תודה רבה על כל המתכונים הטעימים, הם משמשים אותי המון.
אפשר בלי הקינמון (לא אוהבים אצלנו)? להחליף במשהו אחר?

שנה טובה ותודה מראש

מימי

היי ניקי, את פשוט תותחית! מתכונים מעולים יש לך!תודה רבה!
שאלה לגבי המתכון- יש לי רק שתי בטטות די גדולות , זה מספיק או שצריך להוריד כמויות במשהו?

רות

ניקי, הכנתי, יצא טעים ובכלל, כל המתכונים שלך אלופים אחד אחד! אני מנסה הרבה ואף פעם לא מתאכזבת!

אביטל

תודה! האם אפשר להוסיף גזרים?

שם

הי ניקי, אפשר להשתמש בדבש במקום בסילאן או שלא כדאי?

1 2 3 5