בטטה אפויה בסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה בסילאן

מתיקות עדינה בתוספת עשבי תיבול שנותנים לבטטה את הטעם המיוחד. 40 דקות ויש תוספת נהדרת על השולחן. תאכלו לאט ותתענגו על כל ביס טעים

מרכיבים:

3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
חצי כפית פפריקה
כפית טימין
מעט רוזמרין
1/3 כפית קינמון
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הבטטות (בידיים הכי כיף ). חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד שהבטטות רכות.

22833 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינבל

בא לי להוסיף בצל.קשור?

נעמי

ניקי היקרה שלום,

רציתי לשאול אם אפשר להכין על אותו הבסיס של המתכון – עם 2 תפוחי אדמה ושתי בטטות?
אין צורך לבשל קודם?

תודה ויום טוב

רחל

הי ניקי,
אפשר להשתמש בבטטות האלו כשדרוג לסלט של חסה, עלי בייבי, בצל ועגבניות שרי ביחד עם הרוטב השווה שלך (זה עם המיץ תפוזים)?
אם כן, להוסיף אותן קרות או חמות?
תודה רבה!

אירית

אין לי טימין ורוזמרין, יצא טעים בלי?
או לשים משהו אחר?

שרינה

הי ניקי… הייתי רוצה לקלף ולחתוך את הבטטה בבוקר, לפני העבודה ולבשל עם החזרה מהעבודה, איך ניתן לשמור שהבטטות לא ישחירו? לפעמים אני מרתיחה או שמה במיקרו את הבטטות, לא לבישול מלא וגם אז הן משחירות. יש רעיון?
תודה מראש

גנית

טעים מאוד
תודה רבה וחג שמח

רוני

היי ניקי,

אפשר להשתמש בדבש במקום סילאן?

תודה!