בטטה אפויה בסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה בסילאן

מתיקות עדינה בתוספת עשבי תיבול שנותנים לבטטה את הטעם המיוחד. 40 דקות ויש תוספת נהדרת על השולחן. תאכלו לאט ותתענגו על כל ביס טעים

מרכיבים:

3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
חצי כפית פפריקה
כפית טימין
מעט רוזמרין
1/3 כפית קינמון
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הבטטות (בידיים הכי כיף ). חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד שהבטטות רכות.

22826 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

כמו תמיד…מתכון קל, מדוייק ומוצלח ביותר!
פשוט תודה ♡

נחמה

שלום וברכה ניקי
היש מצב להקפיא?
תודה רבה נחמה

עדן

מה אפשר להשים במקום טימין ןרוזמרין?? אין לי אותם בבית.
תודה רבה ניקי

יפה

אין על המתכונים שלך! את פשוט אלופהה מאז שהתחלתי לבשל את האוכל שלך בן זוגי לא מפסיק לפרגן לי והנסיך שלנו הקטן מת על האוכל שלך אז תודה תודה תודה תבורכי!!

Jenia

ניקי תודה!
הכנתי לבני בן שנה הוא עוד יושן ואני כבר חיסלתי חצי !!!
🙂

בתודה!

לימור

היי ניקי.האם הקינמון הכרחי כאן?

אורלי לוי

היי ניקי
את הבטטות צריך לקלף?
מכינה גם על הדרך את תבשיל הירקות לקוסקוס .
תודה , אורלי