תפוחי אדמה קטנים וצלויים
מי לא אוהב תפוחי אדמה ? בשבילי הם התוספת המושלמת שמתאימה לכל ארוחה. קבלו מתכון שמשאיר טעם של עוד. תפוחי אדמה יוצאים כל כך רכים וזהובים.
מספר מנות: 4 – 5 מנות
זמן הכנה: כ – 45 דקות
מרכיבים:
2 שקיות תפודים קטנים
8 שיני שום
חצי כוס שמן זית
כפית מיונז
כפית גדושה פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים, לקלוף את תפוחי האדמה (קצת עבודה) ולחצות לחצי, להוסיף למים ולבשל כ10 דקות.
2. לערבב את שאר המצרכים ולתבל את התפודים, להעביר לתבנית ומעל לפזר את שיני השום
3. חום בינוני גבוה 200 מעלות 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
גולשים מכינים וממליצים:
אורטל : ניקי היקרה, אני חדשה באתר שלך. הגעתי לכאן לאחר יאוש מהמטבח. בכלל תפו"א בתנור יצאו לי אסון. ניסתי היום את המתכון הזה ואת המתכון שלך של שיפודי חזה עוף אפויים ויצא פשוט מעולה. את לא יודעת, הילדים שלי פשוט בלעו אותם (שהם בררנים מאוד מאוד באוכל) ובעלי נהנה מהשאריות האחרונות בתבנית. הבת שלי אמרה: "הארוחה היום כמו של מסעדה".
אין לי מילים להודות לך, פשוט תודה מעומק הלב.
חוץ מזה את כזאת חביבה ועונה לכל שאלה במהירות.
יישר כח.
ריבי : ניקי המקסימה שלום
אירחתי את המשפחה של בעלי ביום שישי ולקחתי מהאתר המקסים שלך כמה רעיונות. אחד מהם היה התפוח אדמה שיצא ממש טעים.
חשוב לי שתדעי שלבעלי יש אמא בשלנית ואחות בשלנית שחבל על הזמן. תמיד חששתי לארח אותם. מאז שאני מכירה את האתר שלך אני לוקחת רעיונות ממך ומארחת אותם בימי שישי בלי חשש כמו בעבר. אז ממש תודה רבה על מתכונים נהדרים.