אורז אפוי עם פטריות
הרבה הרבה עשבי תיבול טריים, פטריות שמפיניון חתוכות והכל ביחד בתנור עם אורז לבן, כל הטעמים מתמזגים ויוצאת תוספת נהדרת.אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול
מספר מנות: 5 מנות
זמן הכנה: כ – 50 דקות
מרכיבים:
2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת שמיר קצוצה
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן בנוסף
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות. לערבב את כל המצרכים ולתבל, לכסות.
2. חום בינוני 180 מעלות כ40 דקות. להוציא מהתנור ולהמתין כ10 דקות לפני פתיחת המכסה ואז לערבב את האורז.
גולשים מכינים וממליצים:
פנינה: "היי ניקי האורז יצא מ ו ש ל ם אפילו הילדה שלי בת שלוש, שלא אוהבת אורז עם עשבי תיבול, אהבה את זה וביקשה עוד. תודה לך על מתכונים מוצלחים וטעימים ♡|