אורז אפוי עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

אורז אפוי עם פטריות

הרבה הרבה עשבי תיבול טריים, פטריות שמפיניון חתוכות והכל ביחד בתנור עם אורז לבן, כל הטעמים מתמזגים ויוצאת תוספת נהדרת.אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

מספר מנות: 5 מנות

זמן הכנה: כ – 50 דקות

מרכיבים:

2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת שמיר קצוצה
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן בנוסף
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות. לערבב את כל המצרכים ולתבל, לכסות.

2. חום בינוני 180 מעלות כ40 דקות. להוציא מהתנור ולהמתין כ10 דקות לפני פתיחת המכסה ואז לערבב את האורז.

36516 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

פנינה: “היי ניקי האורז יצא מ ו ש ל ם אפילו הילדה שלי בת שלוש, שלא אוהבת אורז עם עשבי תיבול, אהבה את זה וביקשה עוד. תודה לך על מתכונים מוצלחים וטעימים ♡|

255
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

וואו זה טעיםםםם
הזוי מה שהולך פה אני בעצם מכינה את סעודת פורים אבל ” טועמת” מכל דבר ונראה שבפורים נאלץ לרעוב…
תודה ענקית על המתכונים המושלמים אחד אחד

מילי

היי ניקי,
אשמח לקבל תשובה לשאלתי מלפני חודש (ממש מתחת לתגובה זו)
תודה.

מילי

היי ניקי,
כשאת כותבת אבקת מרק את מתכוונת לאבקת מרק *בטעם* עוף? או אבקת מרק עוף *אמיתי*? או משהו אחר?
ועוד הבהרה עם אפשר… בכל המתכונים שלך שמשלבים אבקת מרק את לא מציינת כמות. תמיד מדובר בכף או שלפעמים מדובר בכמות אחרת?
תודה מראש!

יונית

מה ההבדל אם אני אופה את האורז או מבשלת? יש הבדל בטעם?

1 14 15 16