אורז אפוי עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

אורז אפוי עם פטריות

הרבה הרבה עשבי תיבול טריים, פטריות שמפיניון חתוכות והכל ביחד בתנור עם אורז לבן, כל הטעמים מתמזגים ויוצאת תוספת נהדרת.אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

מספר מנות: 5 מנות

זמן הכנה: כ – 50 דקות

מרכיבים:

2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת שמיר קצוצה
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן בנוסף
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות. לערבב את כל המצרכים ולתבל, לכסות.

2. חום בינוני 180 מעלות כ40 דקות. להוציא מהתנור ולהמתין כ10 דקות לפני פתיחת המכסה ואז לערבב את האורז.

22689 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

פנינה: “היי ניקי האורז יצא מ ו ש ל ם אפילו הילדה שלי בת שלוש, שלא אוהבת אורז עם עשבי תיבול, אהבה את זה וביקשה עוד. תודה לך על מתכונים מוצלחים וטעימים ♡|

245
תגובות

  הרשם  
עדכן
ש

זה יוצא רך ?

מירי

היי יקרה
נראה מעולה! אני רוצה להכין מהיום לשבת
מה אומרת..?
תבורכי 🙂

גיטי ב

מדהים! תודה ניקי!
הילדים מבקשים כל פעם את האורז הזה…

אנה

היי ניקי
איך להכפיל כמויות אם אני רוצה להכין בערב חג ל8אנשים.
תודה

פרח

האם כדאי לבשל את האורז חצי בישול ואז להוסיף את זה לפטריות ולתנור עם שתי כוסות מים?

עידית

הי ניקי,
האם אפשר להכין בתבנית חד”פ עם המכסה שמקבלים איתן (מנייר אלומיניום)?

ספיר כהן

היי , כבר הכנסתי את זה לטוסטר אובן
מה ההבדל בבישול בין טוסטר אובן לתנור?
החום פחות או זמן הבישול?

תודה..בינתיים זה נראה מעולה:)
נ.ב
המים היו חמימים לא ממש חמים