קישואים ברוטב אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קישואים ברוטב אדום

קישואים ברוטב אדום, וידוי לפני הרבה שנים כשהתחלתי לבשל לא הייתי מקפידה שיהיו הרבה תוספות מנה עיקרית נראה לי מספיק (טוב הייתי צעירה מאוד) בהמשך גיליתי כשמכינים ארוחה זה לא מספיק והתוספות מאוד חשובות וכמה שיותר זה יותר טוב.
והיום אני מגיעה למצב שלפעמים המנה העיקרית מיותרת כי התוספות כל כך טעימות עד שלא נשאר מקום לשום דבר אחר .

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
5 קישואים
5 עגבניות
רסק עגבניות קטן
2 כפות סילאן
סוכר במידה וצריך
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הקישואים למקלות קצרים ועבים ולהקפיץ עם הבצל כמה דקות. לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לתבשיל, להוסיף מים בכמות של כמעט כיסוי, להוסיף את שאר המצרכים ולהרתיח.

2. להנמיך את האש לבינונית, לבשל כ40 דקות, התבשיל מסמיך, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

20472 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליטל : וואוו אבל פשוט וואוו!! מעדן מלכים! הסילאן והסוכר מוסיפים בטירוף!
בלעדיהם זה רוטב עגבניות רגיל. גם הקליפה הופכת אותם ליציבים.
תוך כדי הבישול כבר נגמר..

אולגה : “תודה רבה כל מתכון שלך יוצא מדהים, הילד מלקק את האצבעות!”


100
תגובות

  הרשם  
עדכן
סופה לוי

היי ניקי. האם אפשר לוותר על אבקת המרק?

שפרה

ניקי הכנתי אתמול לארוחת צהריים של היום וכולם טרפו! פעם הכנתי משהו כמעט אותו דבר, ולא אהבו. הכנתי לפי המתכון שלך – טרפו!! נראה לי שזה גם הטעם, וגם הביטחון שאת נותנת לנו המבשלות שבטוח יצא טעים, ואז הילדים פשוט אוהבים! אז המון תודה. ושאלה – יש לך מתכון לרולדה עוף? קניתי רולדות, הילדים לא מתלהבים מאיך שאני מכינה, ואני לא יודעת איך להכין אחרת… תודה!

שרית

בוקר טוב,
האם אפשר להכין יום לפני? האם הטעם יהיה אותו הדבר?
ואם כן, לחמם על הגז?
אלפי תודות ושבת שלום

מיכל

ניקי יקרה
לאן נעלמה רשימת המצרכים??

חני

חייב סילאן?

דורית

כמה סוכר? כמה אבקת מרק? כמה מלח?
האם הנוזלים של העגבניות והנוזלים שהקישואים מפרישים לא מספיקים לבישול? אם כן אז למה מוסיפים מים?
אודה לך על תשובה מהירה מפני שאני רוצה לבשל את זה היום.

שירה חיים

היי ניקי מה שלומך? האם אני יכולה להכין את מתכון הקישואים עם קציצות בשר?

1 5 6 7