יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

קישואים ברוטב אדום

23 יוני 2012
(Visited 59,169 times, 34 visits today)

קישואים ברוטב אדום

קישואים ברוטב אדום, וידוי לפני הרבה שנים כשהתחלתי לבשל לא הייתי מקפידה שיהיו הרבה תוספות מנה עיקרית נראה לי מספיק (טוב הייתי צעירה מאוד) בהמשך גיליתי כשמכינים ארוחה זה לא מספיק והתוספות מאוד חשובות וכמה שיותר זה יותר טוב.
והיום אני מגיעה למצב שלפעמים המנה העיקרית מיותרת כי התוספות כל כך טעימות עד שלא נשאר מקום לשום דבר אחר .

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
5 קישואים
5 עגבניות
רסק עגבניות קטן
2 כפות סילאן
סוכר במידה וצריך
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

  • מרק בצל עם פטריות

    תנו לי לרדת על סיר מרק בצל וזה עדיין לא מספיק, איזה מרק כיפי במיוחד בתקופה הזאת. זה מתחיל כבר בטיגון הבצל הטיגון הסבלני הריח הנהדר של הבצל ואיזה זהוב הוא מקבל.
    קצת סבלנות בהתחלה ויוצא אחד המרקים הכי טעימים לאכול בחורף.
    הוספתי פטריות שמפיניון שיוסיפו טעם נוסף ופטריות הולך נהדר עם בצל,
    עזבו הכל ותכינו כיף של מרק יוצא יאמי!
    אני הכי אוהבת תוספות ושידרוגים אז למטה נתתי מספר תוספות שאפשר להוסיף שעוד יותר משדרגות את המרק בצל.
    אני אספר לכם סוד ? גיליתי שהמרק הרבה יותר טעים למחרת למי שרוצה להכין מראש.

    4 מנות

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את הקישואים למקלות קצרים ועבים ולהקפיץ עם הבצל כמה דקות. לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לתבשיל, להוסיף מים בכמות של כמעט כיסוי, להוסיף את שאר המצרכים ולהרתיח.

2. להנמיך את האש לבינונית, לבשל כ40 דקות, התבשיל מסמיך, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

גולשים מכינים וממליצים:

ליטל : וואוו אבל פשוט וואוו!! מעדן מלכים! הסילאן והסוכר מוסיפים בטירוף!
בלעדיהם זה רוטב עגבניות רגיל. גם הקליפה הופכת אותם ליציבים.
תוך כדי הבישול כבר נגמר..

אולגה : “תודה רבה כל מתכון שלך יוצא מדהים, הילד מלקק את האצבעות!”

הרשם
עדכן
128 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי 🙂 יש לך מתכון לקישואים ועוף?

הי ניקי
האם אפשר לשלב בתבשיל גם כרובית?

היי ניקי,
ש ביקוש לכך שיהייה קצת חריף.
מתאים להוסיף פפריקה חריפה? כמה כדאי?

הכנתי עכשיו, יצא טעים מאד!

המתכון מעולה! האם אפשר להקפיא?

מאחר וכבר עשיתי מספר פעמים לפי מתכונים באתר וגם מעוניין להמשיך בכך תודתי נתונה לך על הנחת שאת גורמת. המשך עשייה ברוכה. ניסים.

היי ניקי,
המתכונים שלך פשוט מעולים.. תודה.
חתכתי את הקישואים לקוביות ולא לרצועות.. זה בסדר?
האם ניתן להוסיף למתכון גם פלפל אדום וגזר?
תודה.