אורז אפוי עם פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז אפוי עם פירות יבשים

נשארו לכם פירות יבשים ? בדיוק המתכון בשביל לחסל את כל הפירות היבשים שנותרו. כיף של תוספת לארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
2 כוסות אורז
חצי כוס צימוקים כהים
חצי כוס משמשים חתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
כף דבש
כף סירופ מייפל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף פטריות ולהקפיץ כמה פעמים.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות, לכסות בנייר כסף. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, לפתוח ולערבב בעדינות עם מזלג.

3698 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


20
תגובות

  הרשם  
עדכן
קוקי

היי ניקי
תודה על האתר הנהדר
במידה ואני רוצה להכין את המתכון עם אורז מלא, יש הנחיות אחרות?

תודה!!

רעות

היי ניקי
אני רוצה להוסיף 2 כרעיים ו2 שוקיים לתבנית.. יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות בנוסף לכל מה שרשום?