יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני אורז מתכונים טבעוניים מתכונים לט"ו בשבט תוספות

אורז אפוי עם פירות יבשים

23 יוני 2012
(Visited 2,930 times, 2 visits today)

אורז אפוי עם פירות יבשים

נשארו לכם פירות יבשים ? בדיוק המתכון בשביל לחסל את כל הפירות היבשים שנותרו. כיף של תוספת לארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
2 כוסות אורז
חצי כוס צימוקים כהים
חצי כוס משמשים חתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
כף דבש
כף סירופ מייפל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף פטריות ולהקפיץ כמה פעמים.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות, לכסות בנייר כסף. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, לפתוח ולערבב בעדינות עם מזלג.

הרשם
עדכן
23 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי
אם אכין את האורז בשישי בשביל סעודת החג ביום ראשון. ישאר טוב?

היי ניקי
תודה על האתר הנהדר
במידה ואני רוצה להכין את המתכון עם אורז מלא, יש הנחיות אחרות?

תודה!!

היי ניקי
אני רוצה להוסיף 2 כרעיים ו2 שוקיים לתבנית.. יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות בנוסף לכל מה שרשום?

שלום ניקי,
אפשר להחליף את הדבש בסילאן?

בוקר טוב,
בתמונה יש ירק, הוספת פטרוזיליה / שמיר..?. .

תודה

נשאר לי משמש יבש אחד יחיד ומיוחד. (:
האם אפשר להוסיף שזיפים יבשים, זה קשור?
תודה רחלי.

היי ניקי, שאלה לי אלייך, אני פשוט מערבבת הכל ביחד ושמה בתבנית בלי שקית קוקי או משהו??