אורז אפוי עם פירות יבשים
נשארו לכם פירות יבשים ? בדיוק המתכון בשביל לחסל את כל הפירות היבשים שנותרו. כיף של תוספת לארוחה.
מרכיבים:
בצל בינוני חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
2 כוסות אורז
חצי כוס צימוקים כהים
חצי כוס משמשים חתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
כף דבש
כף סירופ מייפל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל, להוסיף פטריות ולהקפיץ כמה פעמים.
2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות, לכסות בנייר כסף. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, לפתוח ולערבב בעדינות עם מזלג.