תפוחי אדמה אפויים עם עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה אפויים עם עגבניות

כשאני מבשלת ביום שישי אני בדרך כלל משתדלת לבשל לשישי שבת אבל לפעמים קורה שהמשפחה מסיימת כמעט את הכל (הלוואי כל סוף שבוע, מבחינתי להיות כל סוף השבוע במטבח )) ואז שבת בבוקר אני צריכה לחשוב על ארוחת הצהריים. ידעתם ששבת נותנת טעם מיוחד לאוכל ?

מספר מנות: 4 מנות

מרכיבים:

4 – 5 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
20 עגבניות שרי פרוסות
1/3 כוס שמן זית
כפית פטרוזילה מיובשת
חצי כפית טימין
כפית פפריקה
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה חצי בישול , לערבב את כל המצרכים כולל התפוחי אדמה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהם רכים

4314 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נעמי : מ-ע-ו-ל-ה-!!!!!

אתי : הכנתי היום את המתכון הנפלא ,וגם את העוף עם עשבי תיבול ,ולא נשכח גם את העוגה קלמנטינות עם השוקולד,הכל יצא טעים בזכות האתר המקסים שלך .
אני וכל אחיותיי ,מבשלות הרבה מתכונים שלך ואין מילים ,ורק לאחל לך הצלחה
ושבת שלום.

טלי : טעים, טעים ושוב טעים!!!! קל להכנה, ופשוט יוצא מעולה!! תודה!!


56
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

היי ניקי,
אין לי פטרוזיליה מיובשת ולא טימין. אם אני אחליף אותם בתבלין בזיליקום נראה לך שזה ייצא טעים? אשמח לתגובה מהירה. תודה רבה.
(יש לי פטרוזיליה רגילהנענעכוסברהבזיליקום טריתרד) אבל חשבי שזה ייצא טוב דווקא עם בזיליקום. מה דעתך?
תודה רבה ושבת שלום

מור

היי נירי האם צריך לקלף את תפוחי האדמה?

שירה

מומלץ בחום!!!
אני מדלגת על שלב הבישול המוקדם כי אינלי סבלנות להדיח עוד סיר וגם לא אוהבת לגעת בתפוא אחר בישול ויוצא מווושלם! אפילו יום אחרי זה עדיין עסיסי וטעים!

עטרה

וואי פשוט מטורףףף!!! אין על המתכונים שלך ניקי! 🙂

לימור

מעדן מלכים!!!!!טעים ברמות על!
זו כבר הפעם השנייה שאני מכינה וזה מדהים!

לימור

היי ניקי,
יש אפשרות להכין הכל לתבל ואז לשים במקרר לכמה שעות עד שאני אכניס לתנור? אני לא רוצה להכניס מעכשיו..
התפוח אדמה לא ישחיר?